tiistaina, toukokuuta 17, 2011

Kymppikerholainen :)

Kampi tänään 10 -vee!
NIIN KOMEA!

Kampi on perheemme Vekkuli velikulta! Herra, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja rento elämänasenne :)!

"En mä vielä mikkään vanhus ole!"

Kamppuri on ehdottomasti vauhdin ja toiminnan mies! Agilityhullu, joka menis esteille vaikka pää kolmantena jalkana! Kaveri, joka ei osaa säästellä itseään. Tokoilussa tiemme eivät koskaan kohdannet, sillä itsenäinen tyyppi ei siedä mitään lällyttelyjuttuja vaan haluaa toimintaa isolla T:llä :)! Temput, vauhdikkaat sellaiset, onkin meidän eläkepäivien huvia :)!



Ja tuon koiran luonne; se huokuu vakautta, varmuutta ja luottamusta <3! Sitä ei hetkauta vieraat tilanteet tai oudot paikat. "Möröt" metsässä ensin haukutaan ja sitten mennään katsomaan ja lopuksi vielä pissitään päälle voittajan elkein :). Eläinlääkärissä maataan paikoillaan röntgenissä ilman rauhoitusta, vaikka omistaja on eri huoneessa (vrt. "pikkuveluun", joka tarvitsee rauhoituksen, omistajan viereen ja silti pystyy vielä pyristelemään vastaan :D).

Ja tuon hienon luonteen lisäksi papparainen on vielä hurjan KOMEE <3! Meille se komein länderi maailmassa <3!

Paljon onnea Kampi ja vielä monta monta hienoa vuotta lisää!

T: Pia, Pasi ja KeVe

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Onnea kymppikerholaiselle! Aika menee niin nopeasti...

Sanna kirjoitti...

Onnea Ihanalle Kampille! Kampi on aina ollut meille se toiseksikomein länderi 4ever! :) Oma kymppikerholaisemme kurkistelee pilven reunalta. Läpimät muistot mielessämme. Rapsutuksia, herkkuja ja pitkää ikää!

toivottaa Sanna, Junnu & co.