maanantaina, toukokuuta 30, 2011

Kisat, tokot ja kesä

Jaa-has, mitään kauheen erikoista ei oo meidän taloudessa tapahtunut viimeaikoina, mut kerrotaan ne vähäisetkin :)!

Viikonloppuna Pasi ja Vipu kurvailivat Kemissä kolmen kisan verran. Hyllyjä tuli taas nippu kotiin tuomisiksi. Keli ei ollut mikään mieltä ylentävä, sillä vettä satoi koko päivän. Noh, ei ne hyllyt vesisateesta johtuneet, mutta pari aika omaperäistä hylkyä silti tuli. Ekalla Vipu luikahti renkaan ja kehikon välistä ja sukelsi suoraan putkeen. Toinen oli ns. tavis hylky, kun meni väärään päähän putkea ja kolmas Vipulle aika erikoinen, kun irtos kerrankin kunnolla ja kävi tekemässä putken omatoimisesti :)! Putkipäivä siis selvästi :)!

Tokon yhteistreeneissä ei olla pahemmin oltu, kun olemme sairastelleet urakalla. Olin vissiin kolme viikkoa enemmän tai vähemmän flunssassa ja siihen päälle vielä KeVen sairastelut. Kotona ollaan treenailtu lähinnä kakeja ja metallia. Metalli menee jo ihan ok: hakee ja nostaa kapulan ja tuo sivulle. Toivottavasti varmuuden myötä saisin pois kapulan pyörittelyn suussa. Kaketkin on alkanut sujumaan ihan kivasti. 2 m päästä voi jo ottaa seiso-maahan-seiso vaihtoja ja ne sujuu TOSI hyvin! Tekemistä löytyy vielä istu-seiso-istu vaihdoissa aika paljon. 10 metriinkin on vielä pitkästi matkaa... Mut hei, kyllä me ne joskus saadaan kuntoon... pakko :)! Nii ja tietysti ne kaikki muutki liikkeet ;)!

Kesä on vielä aivan avoin suunnitelmien suhteen. Voi olla, että lomaillaan vain koko kesä kotimaisemissa, ehkä pistäydytään jossain rientoloissa tai mahollisesti useammassakin :). Kesä kuitenkin tulee ja ne kärpäset :)!

Ei kommentteja: