lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Viikon kuulumiset

Ehtipä siinä muutama päivä vierähtää ettemme saaneet tänne mitään kirjoitettua. Tässä siis koosteena viikon kuulumiset.

Keskiviikkona pääsimme treenaamaan eka kertaa kahteen viikkoon pakkasten hellitettyä. Otettiinkin sitten oikein tehotreenit pienemmällä porukalla. Torstaiaamuna oltiin sitten oikein porukalla osteopaatin käsittelyssä... tai ei nyt ihan koko porukalla, mutta puolikkaalla kuitenkin. Ensin Miki pääsi eka kertaa osteopaatin käsittelyyn. Oli mukava seurata, kun alkujäykkyyden jälkeen Miki lopulta makasi lattialla reporankana vaatien lisää käsittelyä. Hugo oli tapansa mukaan vauhdissa alusta loppuun ja singahti heti ylös kun lupa annettiin. Viimeisenä käsittelyvuorossa olin minä. Täytyy sanoa, että kyllä koirat ovat oikeassa. Käsittelyn jälkeen olo oli mukavan kevyt ja mitään paikkaa ei kolottanut. Sanalla sanoen, rentoutunut.

Perjantaina pakkanen kiri -13 asteeseen ja itätuuli puhalsi kylmästi. Silti uskaltauduimme viimeistelemään sunnuntain kisoja varten. Treenit olivat hyvin lyhyet, sisältäen muutamia ongelmakohtia. Kampin kontaktit näyttävät päivä päivältä paremmilta. Saisin vielä saman rentouden kisoihinkin, niin eiköhan ne ala suttaantua.

Pidetään peukkuja, että huomenna Kemissä ei olisi kovin kylmä. Ikävä yrittää lämmittää itseään ja koiraa, jos kokoajan palelee.

-Pia-

Ei kommentteja: