perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

Toukokuun reissu kasvattitapaamiseen

Jo meille hyvin perinteiseksi muodostunut kasvattitapaamisen reissu tehtiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Taisi olla jo meidän 10. kerta tapaamisessa.Tällä kertaa reissuun oli yhdistetty myös Vipun agikisat Lohjalla ja Hakan Rauman näyttely.

Kasvattitapaamisessa pääsin kokeilemaan mulle aivan uutta lajia Doboa. Oli kyllä erittäin mielenkiintoista tasapainoilua.

Haka tasapainoilee

Kampille erittäin hyödyllistä takapään vahvistamista.
Vipu temppuilee "lätyn" päällä

Ilmekin sen kertoo, että Hakalla oli hauska reissu ;)
 Agikisat Lohjalla ei kehuttavasti mennyt. Pieniä virheitä siellä täällä ja vähän Vipu oli kait sikaillutkin ;). Paljon Vipu tarvitsisi treeniä, jotta rytmi parilla sailyisi.

Sunnuntai -aamuna klo pärähti soimaan klo 5. Kamojen pakkaus ja auton nokka kohti Raumaa. Oli Hakan vuoro päästä "baanalle". Hienosti Haka kehässä käyttäytyi, ottaen eritoten huomioon miten vähän se on kehäkäytöstä treenannut. Tuomari Maija Mäkinen arvosteli Hakan EH:n arvoiseksi. Tässä arvostelu:

21kk. Oikea sukupuolileima ja mittasuhteet, hyvä päänpituus ja profiili, hieman eripariset korvat, hyvät silmät, ok purenta, hyvä kaula ja niska, hyvin kulm. edestä, mutta kovin kevyt eturinta ja kapea edestä, kääntää etutassuja ulospäin, hyvä rintakehä, polvikulma saisi olla voimakkaampi. hyvä häntä, hyvä karva, liikkuu hyvänpituisella etuaskeleella, mutta lyhyt voimaton taka-askel, rauhallinen käytös, esiintyy hyvin.

Kiitos Kipalle taas meidän majoittamisesta ja muonituksesta ja tapaamisen järjestämisestä. Kiitos Annariinalle ja Aliisalle Rauman nly:n seurasta ja onnittelut Cinco ROP, Kiri VSP ja Fyra PN -2. Erityiskiitos Annariinalle rahoitusavustuksesta :)!

Ei kommentteja: