perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

Tokokokeessa

Oulu 13.6.2013 Tuomari Erkki Shemeikka

Valmistauduin kokeeseen nyt niin, että otin Vipun puoli tuntia ennen koetta mukaani. Vipu sai rauhoittua olemaan vaan. Tarkoitus oli siis saada paikallaolot rauhallisiksi ilman, että Vipun tarvitsee niissä hätäillä.

Istuminen 2 min. 10 p. Jätin Vipun sanalla "istu."
Paikalla makaaminen 4 min. 10p. Jätin Vipun sanalla "maahan" (odota sanasta on tullut kiihdyttävä sana)

Paikallaolojen jälkeen vein Vipun autoon ja hain Hakan hengaileen kanssani. Vähän ennen omaa vuoroa hain Vipun ja virittelin vähän pallolla.

Seuraaminen 8p. Välillä seuras niin tiiviisti, että oli vaikea liikkua ja välillä oli väljyyttä. Juoksu osuus oli huonointa.

Zeta 5p. Seisoi istumisen ja haisteli maata maahan menossa.

Luoksetulo 5p. Ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Mielestäni pysäytykset oli ok, mutta tuomarin mielestä liian pitkät.

Ruutu 8p. Meni hyvin merkille, mutta lähti vinosti ruutuun. Annoin toisen ruutu -käskyn ja sitten meni keskelle. Loppu ok.

Ruudun jälkeen palkkasin Vipun makupaloilla ja vein autoon. Otin Kampin kentän laidalle hengaileen. Taas vähän ennen omaa vuoroa hain Viput autosta ja vähän yritin viritellä.

Ohjattu nouto 8p. Tosi hyvä merkki ja oikean kapulan haku. Tullessa pureskeli kapulaa ja kävi kiekan selän takana ja jäi vähän taakse istumaan.

Metalli 9,5p. Jeee!

Tunnari 8,5p. Hyvä tunnarin etsiminen. Lopussa taas kapulan pureskelua josta pistevähennykset!

Kaket 5p. Ei mennyt ekalla käskyllä maahan ja tarvi ainakin yhden tuplakäskyn vaihtoihin. Positiivista kuitenkin ettei liikkunut yhtään ylösnousuissa!

237,5 p. ja 2 -tulos!

Tämän kokeen komapastuskiveksi nousi liikkeiden välit. Haisteli maata tosi paljon ja koiran "kuljettaminen" liikkeestä toiseen oli tuskallista. Samoin perusasentoon saaminen oli hankalaa. Tekee kyllä kuitenkin liikkeet hyvällä tempolla! Tarvitaan paljon kokeenomaista treenitä ja palkattomuustreeniä.

Ei kommentteja: