perjantaina, toukokuuta 17, 2013

Kampi 12 vuotta!


Meidän ihana papparainen viettää tänään synttäreitä. Mahoton miten nopeaa aika vierii... jo 12 -vuotta ihanaa länderielämää takana :). Papparainen voi muuten hyvin, mutta selvästi näkö on jo heikentynyt. Normaalit lenkit menee hyvin, mutta nopeissa tilanteissa kaihi tekee tepposet. Suosikkileikki ilmasta lelun kiinni otto on jo mahdoton tehtävä Kampille. Toinen vanhenemisen merkki on takapään heikkeneminen. Aina ei Kampi pääse suosikkipaikalleen sängylle. Mutta kun on kyseessä takapihalle meno, vanhuuden vaivoista ei ole tietoakaan. Kyllä siinä pitää laittaa monesti silmät kiinni, kun pelottaa, että mihinkähän se papparainen tuolla turbovauhdillaan vielä törmääkään. Toivottavasti saadaan vielä nauttia pitkään teräspapan metelöinneistä ja muista tempauksista!!!

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Eikö menekin aika nopeaan! Meillä samoin Jetin myötä 12 vuotta ihanaa länderielämää takana! Ei ikinä olisi voinut uskoa silloin 12 vuotta sitten, että miten paljon mukavaa ja mukavia ihmisiä elämäämme tulee Jetin myötä. Kampille paljon, paljon lisää hyviä vuosia! Jetti lähettää myös onnitteluterkut ikätoverilleen :)

Pia kirjoitti...

Niinpä Jassu, ihan mahtavia ihmisiä ollaan kyllä tavattu näiden 12 -vuoden aikana! Paljon rapsuja teidän koirille, special -rapsut mummo -ikäisille :)