perjantaina, tammikuuta 11, 2013

Vuoden eka postaus

Hohhoijaa... mitenhän tänne on nykyään niin vaikea kirjoittaa??? No mut parempi kait myöhään kuin ei milloinkaan...

Vuosi 2012 on siis pulkassa. Näin summan mutikassa mietittynä parhaimmat saavutukset taitaa olla Vipun yksilö- ja joukkuepiirimestaruus ja tuo Hakan HeJWi.

Vuodelle 2013 en mitään erikoisia tavoitteita ole asettanut. Vipu kisailee pitkin vuotta EVL:ssä ja tavoittelee siellä parempia tuloksia kuin edellisenä vuonna ;), kisailee agissa ja tavoittelee nollia kasaan arvokisoja varten. Haka kasvattelee massaa ja käy muutamassa näyttelyssä, ehkäpä kisaa agissa ja miksei tokossakin. Kaikki on kiinni ohjaajasta/ohjaajista, koirassa kyllä on potenttiaalia vaikka mihin.

Hakan agi ja toko ovat kyllä vielä aika pahasti kesken. Agissa menee vielä puolikkaita vinokeppejä kylläkin kepit jo melkein suorassa. Kontakteja ei ole vielä ollut radalla, mutta muuten meno on jo aika mallikasta. Tokossa seuraaminen ja yleensäkin kokonaiset liikkeet on vielä lapsenkengissä. Ohjaaja on laiska opettamaan, mutta onneksi koira on tosi tosi nopea oppimaan!

Hakan menoa videolla http://www.youtube.com/watch?v=3NpNPS-NQ2k&feature=youtu.be

Ehkäpä joitain täällä kiinnostaa mun selän kunto. Se on tällä hetkellä parempi kuin pitkiin pitkiin aikoihin. Sain avun jäsenkorjaajalta, joka pisti alaselän lihakset kuntoon. Helppoa ei ollut penkissä maata, kun äijä vetää peukalolla lihaksia selkärangan yli! Jo toisen kerran jälkeen lihakset antoivat periksi ja  selkä rentoutui. Tänään kävin kolmannen kerran ja Wau mikä fiilis!! Jäsenkorjaaja sano, et "Kyllä siitä vielä selkä tehhään :)". Jep, niin tehhään :).

3 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Hienoa, että sun selkä on jo paremmassa kunnossa! Mä olen sitä huolestuneena seurannut, tiedän mitä selkävaivat on. =( Jäsenkorjaaja on ainut, joka on minunki selkään auttanu.

Hyvän näköistä menoa videolla. =)

Terkkuja Pietarista ja hyvää tätä vuotta koko perheelle!

Susanna, Gria ja kissat

jassu kirjoitti...

Hienoa menoa Hakalla ja Pasilla! Ja tosi kiva kuulla, että saat selätettyä selkävaivasi! :)
Mukavaa loppuvuotta :)

Pia kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, niitä on aina mukava saada :)

Selän kunto näyttää riippuvan paljon päivästä. Välillä parempi ja välillä huonompi, mut eiköhän se siitä.

Mukavaa loppuvuotta niin Pietariin, kuin Janakkalaankin!