torstaina, kesäkuuta 28, 2012

Jottain treenintynkää

Hakanen käväsi nätö -treeneissä ja yllätti meidät aika lailla positiivisesti :). Vähän se yritti aluksi pörhistellä kaikille treenikamuille, mut rauhoittui nopeesti. Olen kyllä tosi ylpee siitä, miten hienosti se antaa vieraan itteensä tutkia. Hampaiden kattomiset ja kaikki meni ok. Pomppupensaa oli kummasti Hakan suonissa, jos Pasi koitti liikkua vähänkään nopeemmin. Hidas kävely näytti kyllä ihan nätiltä ja seisominen oli ihan jees!

Vipu on keskittynyt muutamiin tokon liikkeisiin. Merkkiä ollaan kierretty ahkeraan, niin että kentälle ripotellaan kapuloita ja Vipun täytyy silti hakea merkki. Tämä treeni onkin osottautunut yllättävän vaikeeksi, mutta on tuottanut tulosta! Jes! Ruutua ollaan treenattu merkin kautta ja niin, että ruudussa on ollut lelu. Kakeissa olen käyttänyt lelutakapalkkaa tai niin, että Pasi palkkaa taakse, jotta saataisiin painopistettä enemmän taaksepäin. Lisäksi treenilistalla on ollut idari ja lähinnä seisominen, kun se meinaa aina lässähtää istumaan.

Agikentälläkin ollaan käyty. Haka ei tällä kertaa oikein hiffannut edes putkeen menoa, joten treenit meni ihan pelkän putken, pujottelun ja kontaktien treenaamiseksi. Hienosti Haka kuitenkin menee jo keppejä kujalla. Pääsispä vaan vähän useemmin treenaamaan.

Mitäs muuta. Hakalla oli myös pentutokot, mutta minä tötterö menin kentälle puoli tuntia liian myöhään ja treenit jäivät tynkätreeneiksi. No saatiin me sieltä kotiläksyjä, joten ei kuitenkaan ihan turha reissu.

Ei kommentteja: