sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Että semmonen SM -kisareissu...

Jos oltas etukäteen tiedetty, miten reissu päättyy, niin järkevämpää olis kyllä ollu jäädä kotiin...

Lauantai oli kyllä kiva päivä. Ihanaa SM -humua, aurinko paistoi, nähtiin ystäviä ja tuttuja ja Haka otti ensimmäiset uintivetonsa läheisessä järvessä :). Hakalle reissu oli muutenkin elämys, sillä eihän se ole ollut vielä koskaan vieraassa paikassa yötä taikka mukana tuollaisessa tapahtumassa. Hyvin Haka käyttäytyi, mitä nyt välillä sinkoili sinne ja tänne ;). Pasi ja Vipu starttasivat Active Dogsin joukkueessa toisena. Upea rata kaikin puolin, harmittavasti Vipu lipesi keinulta ennen kontaktia ja siitä vitonen. (Video tulee ehkä jossain vaiheessa tänne). Joukkueen loppusijoitus taisi olla 10., joten ei ollenkaan paha.

Kun koitti aika lähteä kotiin, niin auto päätti alkaa temppuilemaan :(. Jäähdytysnesteen varoitusvalo syttyi heti, kun auto käynnistettiin. Lähellä kisapaikkaa ei ollut muuta kuin kylmäasemia, joten laitoimme säiliöön vettä ja ajoimme 15 km Jyväskylään päin huoltoasemalle. Sieltä ostimme jäähdytysnestettä, vaikka emme sitä sitten loppujen lopuksi olisi tarvinneetkaan. Majapaikkamme sijaitsi Pihtiputaalla, ja päätimme lähtä ajamaan sinne. Kerran jouduimme pysähtymään matkalla lisäämään vettä. Majapaikassa mietimme seuraavan päivän suunnitelmaa ja päädyimme siihen, että emme voi ottaa riskiä ajaa reilu 200 km rikkinäisellä autolla Jyväskylään ja takaisin. Olisi ollut melkoinen homma, jos auto olisi lasahtanut lopullisesti jossain Jyväskylän liepeillä ja luultavasti se olisi hinattu sinne. Millä sitten meidän pesue olisi päässyt kotiin ja seuraavaksi päiväksi töihin?!? Harmittaa kyllä tosi paljon, sillä tätä reissua on odotettu kovasti.

Pihtiputaalta kotiin ajoimme 5 pysähdyksen taktiikalla. Lopussa vettä piti lisätä jo 10 km välein! Huomenna pirssi menee tohtorille, toivottavasti selviää mikä sitä vaivaa. Oishan se ollu kyllä tosi mahtavaa päästä kattomaan yksilökisojakin ja näkemään, miten Vipulla ja Pasilla ois menny. No, katotaan sit ensi vuonna uudestaan!

Ei kommentteja: