perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Viimeisiä viedään

Vuosi 2011 alkaa olla lopuillaan ja voisi kait sitä ottaa katsauksen menneeseen.

Vipun agiliitelytulokset eivät olleet kovin kehuttavat: 5 x nolla tulos, joista 1 x supermiinus. Ei ollut asiaa arvokisoihin.Treeni- / kisatauot eivät selvästikään ole hyväksi Pasin ja Vipun menoon, mutta toivotaan, että vuosi 2012 olisi parempi.

Vipun tokoilut sen sijaan sujuivat yli odotusten. Ok, tavoitteena oli osallistua kesän alussa ensimmäiseen Voi -luokan kokeeseen. Siihen ei meidän rahkeet aivan riittäneet, mutta syyskuussa oli jo mentävä. Ohjaajan karmee flunssa ja kaukojen epävarmuus ei kuitenkaan pilannut meidän koetta, vaan pistein 274 saimme ykköstuloksen! Huh, mikä yllätys!Vielä piti käydä koklaamassa Voivoi toiseen kertaan, josta saimme 3 -tuloksen.

Vuosi 2011 toi meille uuden perheenjäsenen. Eihän meille sellaista pitänyt tulla, kun eihän meillä ollut pennulle aikaa ja autokin olisi pitänyt hankkia :). Niin vaan asiat tuppaa menemään "tärkeysjärjestykseen" ja auto sai jäädä kauppaan ja pikku Haka -poika muutti meille <3. Haka on ollut oikein miellyttävä tuttavuus. Ihanan tervepäinen pentu, joka on mielettömän ahne ja utelias kaveri. Jonkin asteisia Houdinin piirteitä on havaittavissa, sillä jätkä mm. kävelee pöydällä ja varastelee tietysti kaiken ei- sallitun :). Mielenkiinnolla myös odotan milloin kaverin kasvu pysähtyy. Ei ole kaukana enää Vipun säkä ja tassutkin on porukan suurimmat. Taitaa tulla oikea mammutti :)!

Kampi pappa jatkaa eloisaa eläkeläiselämää. Välillä rakko vähän reistailee ja lirut tulee millon minnekkin. Mutta kun muistaa päästää papan ulos yhdessä nuorimmaisen kanssa, niin vältymme ikäviltä lätäköiltä. Muuten ei kyllä ikä paina. Samat lenkit kulkee, kuin nuoremmatkin ja voi sitä tekemisen halua ja äänen määrää, kun pappa pääsee puuhastelemaan kanssani :).

Tässäpä se vuosi 2011 pääpiirteissään. Toivotamme kaikille lukijoille Onnea ja menestystä vuoden 2012 koitoksiin!

-Pia-

Ei kommentteja: