lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Talvi tuli, talvi meni

Viime viikolla satoi ihana lumipeite maahan. Oli tosi kauniin näköistä, kun puissakin oli ihana lumipeite. Lumityöt ei niin ihanalta tuntunut, mutta metsässä kävely oli todella nautittavaa, kun oli niin valoisaa. Nyt ei lumesta ole paljon tietoakaan. Vähän sitä riittää vielä maahan, mutta puut on aivan paljaana. Pyh, en kyllä tykkää, jos jouluna ei ole valkoinen maa!

Pasi kävi viime sunnuntaina Seinäjoella kisaamassa. Mainetta ja kunniaa sieltä ei tullut, mutta kivaa oli ollut. Jospa se kadoksissa ollut kisamotivaatiokin sieltä kurkistaisi päätään. Säälihän sitä on pitää innokasta ja ennen kaikkea hyvää koiraa naftaliinissa, vai mitä  :) ?!?

Haka on päässyt myös hieman agitreenien makuun. Hienosti jo töröttää puomin alastulolla 2 on 2 off -asennossa. Putkea ja vinokeppejä on myös ollut ohjelmassa. Ihanaa kun Haka on niin ahne, ei ole ainakaan ongelmia makupalapalkkauksen kanssa :). Lelua repii myös mielellään, mutta lelun tuominen täytyy kyllä opettaa kakaralle. Ja kivaa vaihteeksi kouluttaa koiraa, joka ei pelkää minkäänlaisia pintoja eikä paikkoja :)!

Katsotaan millaiseen treeniputkeen tässä vielä päästäänkään. Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuulia meidän elämään :)!

-Pia-

Ei kommentteja: