keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Reipas poika puuhastelee

HakaPiu, niinkuin pikkuherran nimi on aina kutsuttaessa, on päässyt touhuilemaan kaikenlaista. Maanantaina käytiin BC Jenssin ja Foren luona kylässä. Haka on ollut äärettömän kiinnostunut pojista aina treeneissä. Liehitellyt ja leperrellyt isojen poikien edessä ja nyt vihdoin pääsi oikein kunnolla Foren kanssa leekaamaan. Hakaa ei poikien kotiin meno oudoksuttanut, vaan heti löytyi yhteiset painit Fore pojan kanssa, vaikka kokoeroa olikin melkoisesti.

Eilen puolestaan käytiin treenailemassa tokoa hallilla. Melkoiset pikatreenit olivat, kun Hakan rokotusaika "kolkutti ovella", mutta tehtiin sellaiset tehokkaat pikkutreenit. Vipu touhuili seuraamista ja lähinnä käännöksiä. Nyt olis paljon tekemistä täyskäännöksen kans ja mietinnässä, että alanko tekemään sen vasemman kautta, kun takapää toimii siinä niin hyvin. Ohjelmassa oli myös merkkiä, jossa pitää muistaa palkata vain suorasta asennosta ja palkka aina koiran vasemmalle puolelle (ohjaajasta katottuna), jotta pysyykin suorassa. Lopuksi vielä ohjatun suuntia, jossa tarvitaan vielä paljon ihan perustreeniä, jottei rupee oikomaan.

Hakatsi reenasi vähän kontaktikävelyä, sivulletuloja, katsekontaktia ja kakejen istumista (kun istumisessa peruuttaminen tulee sille luonnostaan), sekä lopuksi hauskat luoksetulot. Treenien jälkeen kerettiin vielä hyvin kiertämään Haukkiksen pellot. Peltojen toisessa päässä on rautasilta, joka on Vipusta ollut aina hieman pelottava. Nuorena poikana ei meinannut millään uskaltaa ylittää siltaa, mutta nyt harkinta-aika oli lyhentynyt huomattavasti. Haka puolestaan kerran katsahti, ettäs mikäs tämä nyt on ja sitten kipitti yli kuin vanha tekijä :). Ei siis ainakaan pintojen kans tule olemaan ongelmaa.

Lenkiltä siis kiidettiin suoraan rokotuksille. Odotushuonessa oli neljä koiraa ja jokaiselle piti sanoa puhisevat tervehdykset. Kaikki koirat kuitenkin unohtuivat välittömästi, kun kaivelin nameja taskusta. On se ihanan ahne :)! Ell setä oli myös pelottava, ja pöydällä Haka oli sitä mieltä, et lähtee pakoon saman tien. Noh, kun ell tarjosi nameja kädestään, niin pelot unohtuivat samantien. Ruoka miehen tiellä pitää... ja monesta tilanteesta pelastaa :)!

Valitettavasti (vieläkään) ei ole Hakasesta kuvia. Ell puntari pysähtyi 8 kg kohdalla ja kotimittauksessa säkä on 38 cm kohdalla. Pari etuhammasta on jo irronnut ja hirveesti yritetään leikkiä isoa miestä, kun puunjuurelle jo merkkaillaan. Toisaalta onhan se vielä ihan pikkuinen ja suloinen karvanaama :). Täytyy nyt ryhdistäytyä ja raahata kameraa enemmän lenkeillä mukana.

-Pia-

Ei kommentteja: