keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Lottovoitto, kiitos!

Kamalaa, kun elämä on kiireistä. Ei kerkee nukkumaan, ei kerkee treenaamaan, ei kerkee istumaan, ei kerkee rentoutumaan, ei kerkee surffaamaan saatikka tänne kirjottamaan. Huoh!!! Lottovoitolla elämä helpottuis huomattavasti... kait!

Pikaisesti kuitenkin meidän tokokuulumisia. Voittajan liikkeet alkais olla ns. paketissa. Kaikki liikkeet on jollain mallilla ja onnistuessaan ihan hyvälläkin. Metalli on edelleen epävarmin liike, siihen pitäisi saada rentoutta mukaan. Treenimäärät on naurettavan vähäisiä, mukaan pitäisi saada vieraita koiria ja kisanomaista treeniä. Kaikesta huolimatta ilmoitin partasuun kisoihin :P. Siellä, jos missä sitä kisanomaista on hyvä treenata ;). Ei vaan, lähdetään tietysti tekemään parastamme ja katsotaan mihin se riittää. Tosissaan, mutta ei totisesti!


Kapulapeli käynnissä

Metallikin tulee kuin huomaamatta :)

Tunnarikaupulat tarkkailussa

Nuuh, nuuh, olisko se tää?!?

Tarkka neesu tekee työtä...

Vipun nenu ei erehdy,  oikea kapula löytyi!
Jaa, ai mitenkäkö projekti edistyy?!? Niin ja näin. Kahden viikon jälkeen Kampin paino oli noussut 0,5 kg :O ja ei minullakaan ole paljon viisari alaspäin värähdellyt. Vaan Kampin kohdalla katsellaan ja haetaan vielä oikeaa suhdetta ja ruoan sopivuutta, sillä takajalat ovat taas epäilyttävästi alkaneet punertaa :(. Positiivista muutosta on kuitenkin tapahtunut minun liikkumisessa. N. 80 km tulee viikossa pyöräiltyä normaali lenkkien päälle. Laskin yks päivä, et viikossa tulee lenkkeiltyä arviolta 10 tuntia yhteensä. Enempään ei taho aika riittää :(.

-Pia-

Ei kommentteja: