perjantaina, elokuuta 26, 2011

Vanhauusi temppu


Vipulla on ollut käytössä etenkin tokossa "Onks kivaa" -temppu. Temppu näyttää aikalailla kuvan kaltaiselta jutulta. Sitä on voinut käyttää helposti vaikka tokokokeessa, kun tietämättömälle temppu näyttää lähinnä ilosta hyppivältä koiralta.

Nyt Vipu on keksinyt, että tästähän voisi vaikka hypätä syliin. Länderithän tunnetusti ovat taitavia syliin hyppäjiä ja niin Vipukin on. Minä vaan en ole koskaan sitä ottanut kiinni. Paitsi sitten yks päivä, kun se hyppäsi niin sopivasti suoraan käsien väliin. Ja arvatkaapa, mitä nyt tapahtuu, jos en ota kiinni! Herra lösähtää maahan ölähtäen ja katsoo mua, et "HULLU, kun et ottanut syliin". Sinne meni siis sekin temppu, sillä tokokokeessa ei taidettaisi kovin hyvällä katsoa syliin hyppäävää koiraa?!?

Tokosta puheen ollen, huvittaa lähinnä tämän hetken tilanne. Hoksasin yks päivä, et tokohyppyä ei olla otettu ainakaan puoleen vuoteen. Tänään sitten pääsin sen ottamaan ja jätkähän kiersi hypyn aina palatessa. Ok, hieman kostea nurmi saattoi olla syynä kiertoon, mutta ei paljon tuonut mulle varmuutta liikkeen osaamisesta. Mut hei, näillä mennään viikon päästä kokeeseen. Ellei sitten iske "ramppikuume" tai jotain.

Sitä ennen kuitenkin jännitetään viikonlopun agin piirinmestaruuskisoja ja Vipun sisarpuolten syntymää, jotka syntyvät kasvattajan luona hetkenä minä hyvänsä :). Tsemppiä sinne synnytyssaliin!

Niin ja se tärkein vielä! Vipun lapsoset täyttävät tänään 2 -vuotta!!! ONNEA ja riemukkaita hetkiä Aida, Taika, Nafta ja Toby!

-Pia-

Ei kommentteja: