sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2011

Laihdutuskuurille

Meijän pappakoira on päässyt vähän niin kuin varkain pyöristymään. Kastrointi, sopivan ruoan etsiminen ja aktiivielämästä elääkkeelle siirtyminen ovat kaikki varmasti vaikuttaneet tähän asiaan. Meidän muskelimiehestä on nyt tullut hieman vatsakas :). Kampin paino on koko aktiivisen aikuisiän ollut 14 - 14.5 kg. Eilen pappa jotui kohtaamaan todellisuuden (siis minä jouduin :)) ja kotipuntarimittauksessa pappa painoi 15.2 kg :O Huh, Huh!! Ei muuta kuin etsimään Kampille sopivaa ruokaa. Onneksi löytyi vehnätön vaihtoehto seniorille, joka on nyt siis kokeilussa. Toivotaan, että passaa!

Vaan kukas sitä yksin haluaa laihduttaa?!? Kampihan tarvitsee vertaistukea ja emmännästä kyllä löytyy ylimääräistä, mistä pudottaa. Tässä tilanteessa toivoisin vaan olevani koira... että joku vaan pistäisi aamulla kuppiin pöperöt ja sanois " näillä on päivä pärjättävä, illalla tulee seuraava satsi"! Jääkaapille eikä kauppaan olisi omin avuin asiaa. Pah, nyt täytyy vaan kaivella oma sisu esille, on sitä joskus aijemminkin löytynyt!

Voi siis olla, eää joudutte mahdollisesti lukemaan tämän projektin edistymisestä täällä blogissa, sillä julkinen laihduttaminen tunnetusti on se paras moottori :). Koittakaa kestää tai skipatkaa yli!!! Tavoitteita?!? Kampi -0.7 kg ja minä -6 kg... ainakin näin aluksi.

- Pia-

Ei kommentteja: