sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Tokotavoitteita

Päivällä ajattelin, että pitäisi laittaa paperille ylös mitä asioita pitäisi hioa tokossa, lähinnä avo -luokan liikkeitä ajatellen. Sitte tuli mieleen, et miksen vois niitä laittaa tänne blogiin, olispahan ainakin tallessa (ja kaikkien lukijoiden pällisteltävänä :)).Paikallaolo: Lisää varmuutta, pitkää aikaa, häiriötä
Seuraaminen: Nopeaa palkkausta katsekontaktista ja sivulletulosta, juoksuosuuden ja hitaan kävelyn muistuttelua, täyskäännöksiä ( itelle muistuttelua, että teen täyskäännöksen oikealle :)), vasemmalle käännöksiä, mutkittelua ja suunnan vaihtoja.
Maahanmeno: maahanmenoon varmuutta eri harjoittein
Luoksetulo: Pysähtymiseen nopeutta ja terävyyttä
Seisominen: seisomiseen varmuutta eri harjoittein
Nouto: pitämisharjoituksia. Jollain konstilla pitäis saada pois kapulan kuopiminen tassuilla, eli kun Vipu hakee kapulan, niin ennen suuhun ottamista aina pyöräyttää tassuilla kapulaa. Vinkkejä otetaan vastaan enemmän kuin mielellään :)!
Kaket: Häiriötreenejä niin, että joku kolistelee tavaroita, yskii jne. takana ja sivuilla. Liikkurin treenaamista itelle, eli katse ohi koirasta liikkurin merkeissä. Omien käsimerkkien treenaamista.
Hyppy: Hyppyyn lähtöä, paluuta ja sivulle tuloa.


Lisäksi kehään menoa ja liikkeiden välejä, jotta nokka pysyisi ylhäällä ja motivaatio tehä kaikki liikkeet iloisesti loppuun asti. Huoh, siinäpä treenaamista ja tavoitetta kerrakseen, varsinkin kun ohessa pitäisi treenata voivoi -liikkeitä!!!-Pia-

Ei kommentteja: