sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

AVA H on totta!

Eilen Pasi ja Vipu kisaili seuramme kisoissa pari kisaa. Kisat järjestettiin eka kertaa Virpiniemessä ja olihan upeat puitteet. Tekonurmipohja kumirouheella, upeat mäkiset maastot, leikkikenttä vieressä jne. Toivottavasti saadaan järjestää toistekkin :)!

Tuomarina oli Sari Mikkilä, jolta Vipu on saanut viimeisen agivalionollan ja tuplanollan tämän vuoden SM -kisoihin. Agiradalta tuli 5 keinun alastulolta, kun jostain syystä Vipu väisti keinulla sivuun. Muuten meno näytti tosi hyvältä ja sujuvalta. Tuloksella 5 irtosi seuramestaruuskisoissa 2. sija.

Kisat oli järjestyksellä 1,2,3, möllit 1,2,3, joten aikaa seuraavan kisaan oli paljon. Kerettiin siis Adeinan kans kivuta ja kavuta Virpparin mäkiä monta kertaa :). KeVe nukahti mölliratojen aikoihin päikkäreille ja ystävällisesti antoi äidin ja isän olla kisoissa töissä ja heräsi vasta medi 3 aikaan.

Hyppyrata oli yhtä helpohko kuin agiratakin ja nollia siellä satelikin. Vipullekin tuli radalta kelpo nolla ja sitten vaan jännitettiin mihin aika riittää. Aika riittii 2. sijaan, mutta meidän onneksemme voittaja ei voinut vastaanottaa sertiä, joten se siirtyi Vipulle :)! Vipun nimen eteen voi siis nyt lisätä AVA H!!!Kiitos Adeinalle ratojen kuvaamisesta!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnee Pasille ja Vipulle!!

Toivottelee Enni-morsian

Ansku kirjoitti...

Onnea Vipulle ja tietty myös Pasille sekä taustajoukoille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valioparille! Ja kiitos omenapiirakasta :-) t. Niina & sheltit

Anonyymi kirjoitti...

Isot onnittelu halaukset valiolle ja kuskilleen sekä taustatiimin tytöille:)
---Katja