tiistaina, kesäkuuta 29, 2010

Vanhojen muistelua!

Laahaako täällä joku pahasti perässä?!? Ei taho muistaa enää mitä on jääny kirjottamatta, mutta yritetään silleen tiivistetysti :).

Lohja-Vantaa kisareissu tuli tehtyä pari viikkoa sitten. Lohjalla nautittiin Kampin ja Vipun kasvattajien hyvästä seurasta, antimista ja yösijasta, kiitos taas Kipala! Vantaalla taas nautittiin SM -kisa humusta! Pasi ja Vipu starttasivat yhden radan, sillä finaaliin ei ollut asiaa 15 -virheellä. Rata itsessään oli oikein mallikas, hieman varmisteltu, mutta sujuva. Aikakin oli tuloksen saaneista neljänneksi nopein, mutta rimoja kolisi alas luvattoman monta. Nautittiin sitten hetki kisafiiliksestä, syötiin, katottiin medien finaalin loppuhuipennus, jännitettiin Vipun siskon ja länderi Kokon suoritusta ja lähettiin sitten pois. Onnittelut Katjalle ja Kokolle SM -hopeasta!

Juhannus juhlittiin ihan kotosalla. Jäi Hailuodon kisat väliin meiltä, mutta koitetaan josko ens vuonna oltais mukana.

Tokoilussa ollaan pidetty totaali taukoa! Monta päivää on mennyt tekemättä koirien kanssa yhtään mitään aivotoimintaa. Lenkkeilty, uitu ja oleiltu... siinäpä meidän ohjelma. Toko on nyt vähän puisevaa, kun koira on poissa kartalta. Kesä, hajut ja nurmipohja selvästi saa Vipun pään sekaisin ja sekös mua sapettaa. Helposti sitten tartuttaa huonon mielen koiraan nyppimällä sitä remmissä tai turhaan torumalla. Kierre onkin sitten valmis... negatiiviselle tielle kun lähtee, niin suunta on vain alaspäin. Onneksi mulla on niin hyviä tokokamuja, että täältä vielä noustaan :). Ohjelmassa on nyt siis positiivisten mielikuvien tekeminen hauskoilla ja uusilla opeilla. Jospa se siitä!!!

Ylöjärvi ja Agirotu on ensi viikonlopun ohjelmassa. Kauheeta, ku pitäs ohjastaa Kampia rotujoukkueessa :/... Ei olla treenattu vielä(kään) kertaakaan, vaan lahjattomathan ne treenaa, vai miten se oli ;)!

-Pia-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Satuin törmäämään tähän blogiin, ja en voi sanoa muuta kun että maailman parhaat nimet oot koirillesi keksinyt :)

Kipa kirjoitti...

Onks seuraavan kirjotuksen otsikko ikäloppujen vai historiallisten tapahtumien muistelua ;)
Kesän jatkoa!
Kipa & kööri

Pia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kohteliaisuudesta ;). Seuraava karvaturri jatkaa tietysti kahvasarjaa :)!

Elähän Kipa hättäile :)... Eihän tässä oo viime kirjoituksesta kulunut ku kuukausi :)!

Ei vaiskaan, lupaan, että kohta suollan tekstiä, jos enää muistan mitä on tapahtunut :)!

Kipa kirjoitti...

Ei näy, ei näy... joo, mä oon kuullu, et kohta on kolme vuotta ;) Mä just päivitin Heddan kuvagallerian, vaan oli puolentoista vuoden kuvat rästissä :D