torstaina, kesäkuuta 17, 2010

Takaisin maan pinnalla ja laskettelua alamäkkeen

Taas on noustu pohjalta ihan tasaiselle maalle :). Toko oli muuan päivän totaali tauolla, en suonut koko harrastukselle ajatustakaan, kunnes ystävän kanssa asiaa pohdittuamme päätin aloittaa uusien asioiden opettelun. Voittajan liikkeissä kun riittää uutta puuhaa pitkäksi aikaa. Ohjelmassa on nyt kaukojen maahan-seiso ja seiso-maahan vaihdot sekä tunnarikapulan nostot. Keksitiin tunnarikapulan nostamiseen meille hirmu sopiva keino: Laitan kapulan rasiaan, johon se juuri mahtuu, ja Vipu nostaa sen sieltä. Ote on silloin just kulmureiden takana. Tätä on harjoiteltu vasta muutaman kerran, mutta näyttäisi olevan meille passeli keino ja toimii myös noutokapulan kanssa :)!

Noiden ohessa ollaan sitten otettu HYVIN lyhyitä seuraamisia ja olen pyrkinyt palkkaamaan oikeasta ilmeestä. Jospa seuraamiset korjautuisivat siitä. Ruutua ollaan otettu myös, jonka Vipu on hiffannut tosi hyvin, kun ruudussa on pinta. Seuraavaksi ohjelmassa on ruudusta ruutuun lähettämistä, jotta oppisi hahmottamaan ruudun kunnolla, eikä oppisi etsimään pelkkää pintaa. Tokoilu on taas kivaa :)!

Lauantain lähdetään laskettelemaan alamäkeen elikkäs ajelemaan eteläsuomeen :)! Ekaks kohti Lohjaa ja sunnuntaina Vantaan Tikkurilaan yksilö SM -kisoihin. Kiva lähteä reissuun, vaikka tavaramäärä hirvittääkin. Mikä ei mahu autoon, niin se jätetään pois :)!Kipala, here we come!

-Pia-

Ei kommentteja: