perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Linjoilla jälleen

Ei sitten riittänyt, että tehtiin inventaario muuton yhteydessä kaikille tavaroille. Inventaario piti tehdä myös läppärille. Muuton yhteydessä kone heitti toimimasta ja olin aivan varma, että kovalevy oli hajonnut. No onneksi on noita sukulaisia, jotka hallitsevat laitepuolen. Serkkupoika katseli hetken konetta ja sai sen taas toimimaan. Kiitos vaan! Siinä hetkessä mulla oli oiva tilaisuus puhdistuttaa kone kaikesta roskasta -ja nähtävästi hieman tärkeämmästäkin. Nyt sitten on hukassa parit salasanat, ei auta muuta kuin toivoa, että saan ne takaisin. Vuorossa olisi kaikkien niiden "tärkeiden" ohjelmien asennusta... kun vaan jossain välissä kerkeis.

Uusi koti alkaa olla meidän näköinen. Vielä lojuu nurkissa lähinnä sellaisia laatikoita, joille ei tahdo keksiä paikkaa. Taulut on laittamatta seinille ja Pasi on pähkäillyt monta päivää lamppujen kanssa. Tänään sanoinkin, että on parempi pyytää joku viisaampi niitä asentamaan tai sitten ollaan ilman lamppuja, sen verran vaikeeta kuulostaa olevan. Ei me täällä olla pimennossa tai kynttilän valossa oltu, korvaavat kivat lamput jäi edellisiltä asukkailta.

Ja mitkä ihanat maastot täällä on. Oon kyllä nauttinut mettälenkeistä joka päivä. KeVe vaunuissa mennään mettäteitä ja pojat saa laukkoa sydämensä kyllyydestä. Vaikka maastot onkin meille suurimmalta osalta tuttuja, sillä ajeltiin monesti vanhalta asunnolta tänne lenkkeilemään, niin paljon on paikkoja vielä katsastamatta. Otan joku päivä kameran lenkille mukaan ja laitan kuvia tänne, kunhan ensin saan asennettua ne tarvittavat ohjelmat...

Vaan nyt lähden viettämään perjantai iltaa töllön ääreen. Hauskaa viikonloppua!

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

jettiläiset