torstaina, joulukuuta 31, 2009

Joulu oli ja meni

Ihanan rauhallinen Joulu on nyt takanapäin. Oltiin suurin osa joulusta kotosalla, vain aattona käytiin "mummolassa" avaamassa paketit. Meillä sitten kävi porukkaa katsastamassa uutta kotia, vaan mikäpä sen mukavampaa :)!


Vipu, onnellinen joululahjastaan!


Kampi tuumailee ollako vaiko eikö olla onnellinen

Välipäivänä sitten sai makoilu riittää ja innostuin lähtemään parina päivänä tokoilemaan. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi on noita kavereita, jotka järjestelevät hieman asioita, muuten ei olis kyllä tullu lähdettyä. Kiitos siis Katja :)! Luoksetulon topit näyttää nyt aika hyvältä, vielä en ole uskaltanut kokeilla pysäytystä koko liikkeenä, mutta kohta vois. Kaukokäskyihin sain lisävinkkiä ja sekin meni heti paljon paremmaksi, joten kait kaukotkin joskus on hyvät. Nouto sitten... se on vielä sillä asteella, että harjoitellaan pitämistä sivulla ja liikkeessä. Toistoja vaan, niin eiköhän sekin siitä. Paikalla makuu näytti nyt tosi hyvältä, tosin häiriötä ei ollut. Sitäkin sitten mukaan pikkuhiljaa. Jäipäs kyllä oikein innostunut ja hyvä mieli viime tokokerrasta. Kaikki on siis mahollista...

Niin, agiesteitä poijjat ei oo nähnykkään pariin viikkoon, mutta ehkäpä lauantaina epiksiin ActiveDogin uuteen hulppeaan halliin.

-Pia-

Ei kommentteja: