perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Katsaus viime vuoteen ja uusia tavotteita

Ihanko unohdin edelliseen viestiin laittaa Uuden Vuoden toivotukset, mutta toivotan sitten nyt kaikille Onnea ja menestystä tälle vuodelle!!! Vuosi vaihtui rauhallisesti. Olimme rakettien räiskettä paossa Pasin kotona, minne ei kyllä paljon paukkeet yltäneet. Kuuden aikaan naapurit paukuttelivat muutamat raketit ja silloin Kampin piti vähän läähättää, muuten paukkeet eivät Kampin iltaa pilanneet. Vipu ei välittänyt tuon taivaallista paukkeesta... ei edes korviaan höristellyt:)! Heti uuden vuoden alkajaisiksi Vipu voitti pelkonsa... nimittäin porraspelkonsa. Niiden kauhistuttavien yläkertaan johtavien liukkaiden portaiden pelko on nyt voitettu ja Vipu uskaltautui ensin Pasin kannustamana ne alas ja myöhemmin minun henkisellä avustuksella myös ylös... ja sitten niitä pitikin juosta ainakin kakskyt kertaa ylös alas naamalla virne "kattokaa mä uskalsin :)!". Hyvä niin, sillä enää ei tarvitse kantaa portaita kuin yksi, nimittäin KeVe!

Vuosi 2009 oli meille uskomattoman menestyksekäs ja antoisa sekä koirarintamalla, että yksityiselämässä. Tässäpä vähän koiramaisia saavutuksia:

Vipu

Agility

- nousivat 1 -luokasta 3-luokkaan
- 4 voittonollaa (2 agi ja 2 hyppy)
-SM- ja karsintanollat
-SM 10.
-Seuramestaruus hopea
-PM 5

Toko
- TK1

Näyttelyt
- FI MVA

Lisäksi Vipusta tuli neljän ihanan lapsosen isä!

Kampi

- PM 4
- Kampi saavutti monta hyvää rataa, mutta se nappisuoritus jäi puuttumaan.

Uusia tavoitteita ollaan tälle vuodelle asetettu lähinnä Vipulle. Tokossa olisi tarkoitus startata avoimessa ja agipuolella saavuttaa Ava -titteli ja saada karsintanollat kasaan. Kampi alkaa jo jäähdyttelemään eläkepäiville, mutta saa toki mennä vielä rakastamaansa lajia ja toimia Vipun motivoijana. Vipulle on suunnitelmissa uuden lajin valloitusta, mutta katsotaan riittääkö aika. Ja mitä kaikkea sitä vielä kerkeää keksiäkkään tälle vuodelle... sitä ei tiedä itsekkään!

-Pia-

Ei kommentteja: