lauantaina, marraskuuta 07, 2009

Vuoden 2009 harrastajat -titteli

Tulipa tuossa pari viikkoa sitten Pasille aika yllättävä tekstari, kun länderiyhdistyksen puheenjohtaja tekstaili, että meidät on valittu yhdistyksen vuoden harrastajiksi! Hieno tunnustus, joka lämmitti kovasti mieltämme!!! Kiitos! Harmittavasti vaan emme päässeet vuosikokoukseen paikalle palkintoa vastaanottamaan :(!

Tämä vuosi on kyllä ollut ihan speciaali, niin koira- kuin kotirintamallakin. Harrastajat -tunnustus on hieno piste tämän vuoden harrastussaavutuksiin! Kotirintamallakin on tapahtunut paljon ja pisteenä iin päälle vielä tämän vuoden puolella vaihdamme asuntoa naapurikunnan puolelle. Huoh, hommaa siis riittää, kun pitäis laittaa kamoja kasaan :)!

Jaa, mitäs sitten muuta?!? Agia ja tokoa on treenailtu satunnaisen aktiivisesti, mitä se sitten tarkoittaakaan :)! Ja koska koiratkin käyvät Haukiputaalla treeneissä, niin pitihän se KeVenkin päästä... nimittäin vauvauintiin :)! Huisin hauskaa!

Edelleen talossa asustaa samainen hippi... parturi on vissiin lomalla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta tittelistä koko porukalle ja Vipulle ertyis tervehdys isänpäivänä Aida-tyttöseltä. Ihana riiviö, liekö tullut isäänsä?
T: ojapalot

n-elikot kirjoitti...

Mukava kuulla, että Aidalla virtaa piisaa :)! Jos isäänsä on tullut, niin ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita elämästä puutu ;)! Kiva olisi saada s-postiin lisää kuulumisia ja kuviakin neitosesta! S-postiosoite löytyy kotisivujen alalaidasta.