maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Vuoden ensimmäiset jälkitreenit

Vihdoin viimein eilen mekin pääsimme jälkimetsään. Olen jo pitkään palavasti halunnut lähteä jäljelle, mutta aina se vaan on jostain syystä jäänyt. Nyt oli täydellinen syyskeli, erinomainen seura, hyvä tarjoilu ja ihan parhaat jäljen ajajat :). Ensin siis tehtiin jäljet vanhenemaan. Kampille tein vain ihan lyhyen suoran jäljen, jossa lopussa ruokapalkka. Vipulle tehtiin, vaikka vuoden ensimmäinen jälki olikin, haasteellinen jälki kulmineen neljällä kepillä. Sillä välin olikin aikaa juoda kaffit hyvässä seurassa.

Hups, kummasti vain tunti vierähti "juoruillessa" kuulumisia, ja Kampinkin jälki oli tunnin vanha. Täytyy vaan todeta, että vanhakin oppii uusia temppuja, niin hyvin jälki Kampillakin meni. Tarkka poika jaksoi haistella jokaisen jäljen ja loppupalkka oli niin mieluinen, että koko purkki meinasi mennä mukana :).


Kampi tarkkana


Loppupalkalla


Kampi kaikkienkaveri eli sosiaaliländeri vaatimassa rapsutuksia ihan kaikilta.

Eipä ollut epäilystäkään etteikö Vipu olisi tiennyt mitä tehdä, kun autolta lähdettiin matkaan. Määrätietoinen jäljen ajo lähti siis heti liikkeelle. Itse keskityin pitämään vauhdin tasaisen rauhallisena ja jälkiliinan tiukkana. Ja mitkä keppien nostot!!! Eka kepin kohdalla Vipu pysähtyi ja katsoi keppiä. Pääsin kehumaan tästä ja loput Vipu otti suuhun ja toi mulle "Kato mitä mä löysin... leikitään" -tyyliin. Jaksan aina ihastella Vipun motivaatiota jäljellä. Jos jälki menee hukkaan, niin Vipu ei lähde "jalan nostolle", vaan etsii määrätietoisesti oikeaa jälkeä. Ihan mieletön kaveri! Niin mieletön, että mietin monesti, että tuon luonnonlahjoja pitäisi käyttää johonkin oikeesti hyödylliseen esim. PePaan. Riittäisi vaan aika kaikkeen...


Vipu painelee määrätietoisesti eteenpäin


Keppi löytyi!!!

Kiitos kavereille hyvästä seurasta, otetaan uusiksi vielä tälle syksylle!

-Pia-

P.S Hienoon viikonloppuun kuuluu monta upeeta asiaa: Näytelmäpuolella Vipun veli Totoro ja sisko Flii saivat molemmat sertit Paraisilla ja molemmista tuli FI MVA! Onneksi olkoon! Nyt tässä sisarusparvessa on jo neljä Fi MVA:ta ja yksi N MVA!

Agirintamalla Suomi sai medeissä joukkuekultaa ja mineissä yksilökultaa ja makseissakin oltiin upeasti 4. ja 5.! Aika huippua! Onnittelut ihan kaikille!

1 kommentti:

Minna-Kaapo kirjoitti...

Super hyper onnittelut "uusista nimikirjaimista" valokuvien reunassa :))