tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Kärpäsen puremaa???

Kärpäsen puremaa vaiko mitä, mutta ollaan ainaskin vähän innostuttu taas tokoilusta. Vähän jotain melkein joka päivä, niin alkaa tulostakin näkyä. Noutoprojekti on edistynyt hyvin... siis ennen kaikkea minä olen edistynyt :). Pystyn olemaan jo rauhallinen enkä enää panikoi kapulan tippumisen kanssa. Kaikki paranikin heti, kun minä rauhoituin: kapula pysyy suussa luovutukseen asti ja pureminen väheni, vaikka sitä vielä ilmeneekin. Yritän olla kiinnittämättä huomiota puremiseen ja palkata puremattomuudesta. Jospa se korjaantuisi... toivossa on hyvä elää...


Kampi marjastaa


Vipukin haluaa osallistua


Marjastusta yhdessä


Eilen aloitettiin Active Dogin tokokurssi Marin opeissa. On se vaan luxusta, kun on lämmin tekonurmipohjainen halli. Treenailtiin suurimmalta osalta meille vieraiden koirakoiden kanssa ja yllättävän hyvin meni. Nokka kyllä oli maassa, kun oli "luppoaikaa", mutta kun alettiin tekemään, niin Vipu oli loistavasti kuulolla. Treenailtiin katsekontaktia sivulla häiriön alla, vasemmalle käännöksiä, paikallaoloa ja jättäviä. Noista katsekontakti meni hyvin, vaikka Mari heilutteli leluja kirsun edessä. Vasemmalle käännöksissä on mulla vielä tekemistä PALJON. En vaan osaa niitä. Paikallaolossa menin piiloon ja se meni hyvin siihen asti, kunnes palasin koiran luo. "Vanha vaiva", paineistuminen tuli taas esiin ja siihen sain vinkin käyttää etupalkkaa. Jättävät meillä oli taas sekaisin kun otin niistä seisomista ja maahanmenoja vuorotellen. No, eipä noita ole pitkään aikaan otettu... eikä varsinkaan juoksun kanssa. Kotiläksyksi saatiin treenata noita ja lisäksi tunnarin alkeita eli piilotella keppejä metsässä. Onneksi on aikaa tehdä kotiläksyjä, kun seuraava treenikerta on parin viikon päästä.

Toivoa siis on, että avoliikkeet olisivat hallinnassa tän vuoden loppuun mennessä ja voitais ens vuonna aloittaa se TK2:sen metsästys.

-Pia-

Ei kommentteja: