perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Tuumailuja

Nyt on urakalla tuumailtu tulevaisuuden treenailuja ja hip hei, jopa otettu itseä niskasta kiinni ja tehty tuumailuista totta.

Tokopuolen tuumailuissa ollaan päästy niin pitkälle, että ollaan käyty porukkatreeneissä saamassa hyviä vinkkejä. KeVe oli mulla mukana ja niin neiti täytti kennelvekara - nimikkeensä täysin ja istuskeli koko ajan kaukalossaan hiiren hiljaa ja katseli kukkasia :)!


KeVe miettii tulevaisuuden koulutusmetodeja...( ja Vipu taustalla odottaa niitä kauhulla)


Ja löysi niihin hauskan ratkaisun

Otettiin asiaksi, taas jälleen kerran, nouto. Treenausta pelkästään sivulle tuloon, niin että kestää kosketuksen eikä pomppaa pois. Treeniä kapulan sivulle tuontiin, niin että ottaa kapulan maasta luoksetullessaan ja tulee sivulle. Minä sitten harjoittelen RAUHALLISUUTTA (joka tuntuu olevan NIIN vaikeeta)!!! Otan siis kapulasta RAUHALLISESTI kiinni ja sanon kiitos, jolloin koira irroittaa otteen kapulasta (enkä minä suinkaan vedä sitä sen suusta pois)! Tuon kun muistais!

Toisena treenin aiheena oli luoksetulon pysäytys, jossa puunkierron avulla harjoiteltiin pysähtymistä. Tämä meni itseasiassa aika hyvin, kun palkka tuli avustajalta koiran taakse. Nyt pitää vähentää apuja ja treenata vielä avustajan kanssa.

Tuumasta toimeen, olen myös ilmoittanut Vipun Active Dogin tokon valmennusryhmään. Vielä en varmaksi tiedä mahdutaanko mukaan, toivottavasti, sillä sitten olis ainakin pakko treenata!


Kukas se sillä kurkkii? Taitaa olla Vipu!


Saaks näitä syödä?


"Ohhoi, taas tätä tylsää poseeraamista." tuumii Kampi"Ooksä nyt ihan varma, et tässä voi makoilla? Ettei vaan noi sienet oo myrkyllisiä?" miettii Vipu

Aksaakin pojat on treenanneet. Vipu käy pari kertaa viikossa ryhmätreeneissä ja Kampi on päässyt kerran. Mulla ei ole noista treeneistä paljon sanomista, sillä en ole niissä ollut mukana. Pasi siis tarinoikoon niistä, jos haluaa.

Onkohan muuten Kampista tullut vanha? Eilen se nukkui niin sikeästi sängyssä, että tipahti siitä lattialle. Oli sillä hyvä ilme, kun se huomas olevansa lattialla. "Emmä mitään tippunu, kunhan vaan venyttelin." :).

-Pia-

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Upeita syyskuvia koiruista ja tuo KeVen virnistys on ihan parhautta! Tuli moisesta oikein hyvälle mielelle! Kiitos piristyksestä! :)

Terkkuja kaikille!
Sanna & Hugo & co.