sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Vuoden viimeiset ulkokisat

Viikonloppu meni agilityn merkeissä. Kisattiin ihan kotikulmilla naapuriseuran kisoissa. Kisat tuomaroi Johanna Nyberg. Radat olivat kivan jouhevia, jopa helpohkoja. Mukavaa, että välillä saa mennä loogisia ratoja vailla ylettömiä ansoja.

Lauantain eka radalta Pasi ja Kampi ottivat työvoittonollan. Miksi työvoitto? No ohjaus oli hieman hapuilevaa, käännökset laajahkoja ja Kampi kyseli paljon johtuen myöhäisistä käskyistä. Mutta nolla mikä nolla. Tyytyväinen mieli siitä! Voiton tällä radalla vei meidän kultapoika! Onnittelut vielä tätäkin kautta ohjastajalle ja Jensille!

Toinen rata oli Pasilta ja Kampilta tosi hieno. Ei riman tiputuksia eikä laajoja kaarroksiakaan. Harmittavasti vaan pujottelun jälkeen Pasi unohti koiran käännöksessä ja Kampi livahti selän takaa väärälle hypylle. Heh, kuinkahan monta kertaa mä olen tehnyt tollasen virheen.

Sunnuntain eka kisan alku oli haastava. Pasin ohjauksessa näkyi alun vaikeus epävarmuutena ja siinä Kampi pyörähteli kysellen mihin mennään. Yhdellä riman pudotuksella selvittiin tästä alusta ja lisäksi tuli vielä toinen rima myöhemmin alas. Siis 10 tulokseksi.

Toinen kisa oli sellainen rata, jossa ajattelin Kampin pudottavan paljon rimoja. Radalla oli paljon hyppypyörityksiä. No, väärin ajattelin. Pasi ohjasti Kampia oikein mallikkaasti. Kampin ei tarvinnu turhaan kysellä, suunta oli selvillä jokaisella esteellä. Upeasti radalta nolla ja sijoitus oli 3.

Tyytyväinen voi siis olla viikonlopun saldoon. Kampilla jo nyt enemmän SM -nollia kasassa, kuin viime vuonna yhteensä. Kauaksi ei jäänyt tuplanollakaan tältä viikonlopulta (mikä siis tarvitaan SM -kisoihin osallistumiseen). Kaatui siis yhteen mokaan lauantaina. Tästä on hyvä jatkaa... seuraavaksi kisataankin jo sisäkisoissa lokakuussa.

-Pia-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hyvä Kampi ja Pasi!! Teillähän on ollut menestyksekäs viikonloppu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Pasi&Kampi!!! Jatkakaa samaa tahtia:)