perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Mitä me ollaan tehty?

Onpas tämä viikko mennyt nopeasti. Jotain ollaan keretty touhuilemaankin. Tiistaina otettiin kotitottista vähän jokaisella koiralla. Konsta lähinnä hömpötti siivoten lelujaan omaan koriinsa. Että sitten jonkun mielestä voi siivoominenkin olla hauskaa!!! Kampi jatkoi noudon opettelua naksun avulla ja Vipskalle otin rauhallisia sivulle tuloja. Yritän siis itse tehdä käsi liikkeen rauhallisesti, jotta Vipu pysyy perässä eikä tarvi pomppia.

Keskiviikkona käytiin liitämässä. Vipulle otettiin U:n muotoista treeniä. Tavoitteena oli siis eteneminen ja sivukäännöt. Hyvin se jo taitaa noita pikkujuttuja. Paikalla olo on jo tosi hyvä ja lähtee vasta tule -käskyllä. Makupalakippoa ollaan käytetty pätkän päässä, mikä välillä näyttää olevan Vipulla hukassa. Lisäksi otettiin vielä puolikasta pujottelua, jossa myös on kivasti jo rytmi löytynyt. Nämä jutut jätettiin sitten Vipun osalta hautumaan ja otettiin Kampi kehiin.

Rakennettiin hyppyrata, jossa oli kivan haastava alku ja pitkät estevälit. Ensimmäinen pätkä meni Pasilla ja Kampilla hieman harjoitteluksi, mutta jo toisella yrittämällä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Koko ajan meno näyttää paremmalta ja paremmalta. Kait se on myönnettävä, että harjoittelu tuottaa tulosta eikä vain lahjattomat treenaa.

Treenien jälkeen iltalenkin aikaan Kampi vingahti noustessaan ylös. Toinen etusista oli kipeä ja Kampi ontui selvästi. Mitään paikkaa ei kuitenkaan aristanut kun tassua vääntelin. Tehtiin sitten tavallista lyhyempi lenkki ja jalka sai kaipaamaansa lepoa yöllä. Aamulla ontuminen oli jo huomattavasti lievempää ja iltapäivällä ontumisesta ei ollut tietoakaan. En tiedä mistä tuo johtui, mutta onneksi selvittiin noinkin vähällä.

Eilen käytiin treenaamassa pikaisesti tokoa. Sain kullanarvoista vinkkiä Vipun seuraamiseen. En ole tuntenut tuota makkaralla imuttamista oikein meidän jutuksi ja sen on tekemisistäni huomannut epävarmuutena. Nyt aloitetaan seuraaminen hieman eritavoin lelun avulla ja tuntuu, että tää on meidän juttu. Toivotaan parasta!

Jaahas, taitaa perjantaisauna olla lämmennyt. Taidanpa lähteä sinne lämmittelemään. Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Pia-

Ei kommentteja: