torstaina, elokuuta 02, 2007

Viputti alkeiskurssilla

Eilen oli eka päivä alkeiskurssia. Pasi siis ohjasti Vipua. Ite en paljon menoa päässyt näkemään, sillä piilottelin visusti estekontin takana. Jaa, miksikö? No, Vipun mielestä minunkin olisi pitänyt olla kentällä ja kun en ollut, oli huuto perääni melkoinen. Seuraavasta kerrasta tuleekin Vipun ja Pasin oma juttu, me muut jäämme kotiin.

Itse harjoitukset menivät kohtuullisen hyvin. Parhaimmillaan Vipu suoritti aita-aita-putki suoran. Uusi este oli pöytä. Harmaita hiuksia tuotti lähinnä se, opettaako Vipulle kepit vinoina vai perinteisesti peruuttamalla. Kurssilla opetetaan vinokeppeillä ja me ollaan perinteisen tyylin kannattajia. Tai paremminkin ei ole kokemusta vinoista. Onko jollain kokemusta molemmista tavoista? Kommentteja? No, kaikkeahan voi kokeilla, paitsi kansantanhuja ja sitä toista...

Hippasen oli väsynyt kakara treenien jälkeen. Toisin kuin tänään, kun ei olla tehty yhtikäs mitään. Kakru on roikkunut imurissa, luutussa, lahkeessa ja hihassa. Välillä räkytetään naapurien kakaroita ja välillä riehumisen ilosta! On se vaan niin hirviän, kamalan, ihanan, kauhian, mohottoman, älyttömän hauska riiviö!

-Pia-

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Kyllä on velipoika sisarensa kaltainen energiapakkaus ;DD