tiistaina, elokuuta 07, 2007

Nytkö se kesä sitten tuli?

Kesä taisi alkaa sitten vasta nyt. Eilen ainakin oli tukahduttavan kuuma päivä ja tänään vähintään saman moinen keli. Päivät vietän viileässä toimistossa, josta ikkuna vain käytävälle. Mitäs siitä keksisin positiivista? No ei ainakaan nahka pala, ei tule hiki, ei edes kuuma, koirat saavat olla päivän viileässä, ei tarvi mennä uimaan, ei syödä jätskiä kesäauringossa, ei löhötä aurinkotuolissa taikka mennä rantapiknikille. Positiivisia juttuja? No, ainakin osa.

Eilen ilta-auringon aikaan päätimme lähteä kokeilemaan oliko viimekertainen Vipun uinti vahinko vai uusi opittu taito. Opittu taitohan se oli. Polskis vaan ja Viputti haki veteen heitetyn lelun. Taidolla ei kyllä voi vielä kehua. Pää pystyssä, etutassut vedenpintaa räpiköiden mennään eteenpäin. Kovin kauas lelua ei uskalla heittää, sillä uinti näyttää aika pelottavalta. Toivotaan, että taito siitä iän myötä kehittyy. On se vaan niin tehokasta liikuntaa koiralle.


Haekko sää vai haenko mää?


Tekeekö harjoittelu mestarin?

Konstakin kävi polskahtamassa, vaikka ei ui mielellään ennen kuin joku ihminen menee veteen. Sitten paimennetaan kyllä koko ajan. Miki ei tainnut edes kastella tassujaan ja Kampinkin vilvoittelu jäi tassujen kasteluun. Kampi ei ole koskaan oppinut tykkäämään vedestä. Katselee mielummin rannalta kun muut polskuttelevat ja vaanii rannalla lelun noutajia varastaen niiden lelut.


Toinen tekee työt ja toinen poimii hedelmät

Kyllä lämpimät ilmat vetää meidänkin porukan veteläksi. Kaikki koisii jossain päin asuntoa. Paitsi siis minä, joka taidan myöskin lähteä ottaan päikkärit.

-Pia-

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Se kato alko tossa loma ja samalla lomasäät ;o)

Tais tänä vuonna käydä tuuri kun en saanu lomaa aikasemmin. Sillon se vähän harmitti kun ilmotettiin, että sulla on sit loma elokuussa, mutta kummasti se ei enää harmita yhtään :o)

n-elikot kirjoitti...

Sulla kävi tosi hyvä tuuri säiden suhteen. Joskus on hyvä että joku muu päättää puolesta milloin voi pitää lomansa.