sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006

Työpäivä ja treenipäivä

Ei ole minun kroppaani luotu tekemään aamuvuoroja, ei! Karmea väsy iski ennen puoltapäivää ja oli aivan pakko ottaa tunnin tirsat ennen kuin sännättiin treenaamaan agilityä.

Kampi treenasi edelleen niitä meille vaikeita kontakteja. Pasi kuvasi ne videolle ja niitä sitten analysoitiin. On se muuten hyvä kapistus tuo videokamera. Usein kun liian läheltä seuraa tilannetta, niin ei huomaa virheitään. Videolta voi sitten vaikka hidastettuna seurata suoritusta ja miettiä mitä voisi parantaa.

Pasi treenasi lainakoira BC Sentalla. Pasi on treenannut Sentalla vajaan vuoden ja startannut yhden kisan. Pasi otti Sentalla pienen radan pätkän, jossa ongelmaksi muodotui renkaan ohitus (renkaan takana oli A-este, jonne oli liian kova hinku) ja pujottelun lopetus. Näitä asioita sitten otettiin useampaan kertaan ja kyllähän ne sitten menivätkin oikein.

Seuraavaksi vaihdettiin lajia ja koiraa. Lähdin Konstan kanssa treenaamaan tokoa. Olen luvannut sekä koiralle, että muutamalle seurakaverille vielä kisaavani Konstalla tokossa. (mikä lie mielenhäiriö :)) Seuraaminen meni ihan hyvin. Käännökset vasempaan tuottivat ongelmia, joten niitä on harjoiteltava. Kaukokäskyt on varmaan aloitettava alusta, sillä liikkuu eteenpäin. Eipä siis ollut ihan helppo nakki... täytyy jonkin verran harjoitella ja kaivella jostain säännöt :). Ensi kerralla saa Kampikin tottistella, jos vaikka silläkin innostuisi....

Kyllä se vanhakin taitaa
-Pia-

Ei kommentteja: