torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Operaatio Kampin pesu

Juu operaatiopa hyvinkin... tosin ensimmäisen kerran 5 vuoteen sain Kampin pesuhuoneeseen ilman, että ensin olisin hakenut sen sängyn alta. Mistä kummasta koirat tietää milloin mennään tassujen pesulle ja milloin koko koiran pesulle? En lakkaa tuota kysymystä miettimästä koskaan. :) Onneksi itse pesu sujuu aina kohtalaisen hyvin ilman suurempia vastaanpanemisia.

Kuivaus onkin sitten taas oma lukunsa :). Laukka sängylle, pyörimistä, laukka sohvalle, laukka matolle, pyörimistä jne. Lopuksi vielä koko turkin nuoleminen kuosiinsa.

Kampin kuivaus operaatio

-Pia

3 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Mä olen kovasti ihmetelly, että miten Amanda osaa erottaa tilanteen missä se joutuu pesulle, siitä missä se käsketään mukaan kylppäriin, mutta se pääsee sieltä ilman suihkutteluja pois. Tapaan käskeä molemmat kylppäriin ja käsken sitten toisen pois, jos se ei sillä kertaa olekaan pesuvuorossa. Amanda menee tyytyväisenä eka kylppäriin ku olen päättänyt suihkutella vaan Onnin ja sitten jos ajattelen, että olisi Amandan vuoro käydä pesulla, niin neitiä ei näe mailla halmeilla. Ihan käsittämätöntä.
Lohduttavaa, että en oo ainoa jolla on tälläisiä mysteerejä :D

Kipa kirjoitti...

Länderit osaavat lukea omistajiensa ajatukset, enkös minä sitä muistanut teille kertoa...

Adeina kirjoitti...

Kipa, sanoit, sanoit. Mutta ei me nyt ihan mitä vaan uskota :virn: