perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Varaosat rokotuksilla, vertailussa, rempassa ja reeneissä

Eilen kolmikko kävi rokotuksilla ja yllättävän helposti sujui kolmikon aisoissa pitäminen :). Jopa isotkin pojat osasivat käyttäytyä ;). Haka pikkuinen oli oikein reipas. On se vaan niin helppo tapaus, oli sitten kyse millaisesta hoitotoimenpiteestä tahansa. Pannat, valjaat, puvut se antaa pukea ku vanha tekijä päälleen, kulkee remmilenkit ja kynnet leikataan helposti jne. Melkeinpä liian helppo tapaus, mutta en valita ;). Jos isompiin vertaa, niin paljon löytyy Kampin tasaisen varmaa luonnetta. Vipu kun oli pentuna sellainen venkula ja on sitä osiltaan vieläkin.

Ihanaa, kun joka päivä oppii pikkukaverista jotain uutta. Luonteestakin voi jo jotain sanoa. Haka on sellainen harkitsevainen ja tervejärkinen tyyppi. Katselee ja miettii ennen kuin ryntää outoihin tilanteisiin. Ei kuitenkaan mikään arkajalka missään nimessä. Tutkii ja katselee oudot asiat pentumaisen uteliaasti.

Aika useissa asioissa vertaan Hakaa Vipun pentuaikaan, koska se on paljon tuoreemmassa muistissa, kuin Kampin 10 vuoden takainen pentuaika. Vaikka noita koiria aina vertailenkin, niin se ei tarkoita sitä, että toinen olisi toistaan parempi / huonompi. Ihania ovat kaikki sellaisenaan kuin ovat, ja rikkaus on se, että ovat niin erilaisia!

Ai niin, meidän pappakoira on laihtunut heinäkuusta 1,2 kg ja on minusta nyt oikein sopivan oloinen :). Itseasiassa painaa nyt saman verran, kuin nuoruusvuosina, mutta ne bodarin muskelit ovat kadonneet. Vaan mihinpä sitä pappa enään muskeleita tarvisikaan, kun ei enää urheilekaan. Ja papan punottumat ja kutinat on melkein kokonaan kaikonneet *hurraa*! Ja mitenkäkö tähän tilaan on päästy? Tauolla ollut Nutrolin senior -öljy aloitettiin uudelleen. Kampi saa öljyn lisäksi myös yhden Omega -kapselin päivässä. Kampi myös syö MurreMix kasviskalkkunaa (tms.). Pissavaivoja ilmenee vielä silloin, kun on pitkä aika ulkonakäymisestä (esim. yöllä yli 10 tuntia), mutta ilman lääkitystä mennään niin pitkään kun ei tämän pahemmaksi mene.

Treenit on olleet vähissä :(. Kotitokoja vähän, hallitokoja vielä vähemmän. Pari kertaa ollaan tälle syyskaudelle käyty hallitreeneissä. Kotona ollaan treenailtu lähinnä merkkiä, jossa tarvii vieläkin paljon apua ja kakeja. Hip hurraa, kaket sentään alkaa sujua. Enää Vipu ei ole niin epävarma ja kestää jo useamman vaihdon palkaamatta ilman että tarjoilee omiaan! Se on paljon se!!! Kampi tietysti aina temppuilee kotitreenien yhteydessä ja Hakakin on päässyt treenien makuun kontaktikävelyn, istumisen ja maahanmenon opettelulla. Hienosti jaksaa keskittyä!

Eilen keksin alkaa opettaa isoille pojille korokkeen päälle kiipeämistä. Kampi -papparainen asetteli kaikki tassut nätisti pikku korokkeelle (Ikean wc -koroke) ja istua törötti siinä hienosti. Vipu taas ei saanut millään kaikkia tassuja yhtäaikaa mahtumaan pallille, vaan venkoili ja tasapainoili pallin ympärillä minkä kerkesi :). Siinäpä riittää taas Vipulle opettamista :)!

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: