torstaina, joulukuuta 14, 2006

Viikonlopun kisat oli ja meni...

Ajat sitten. Eihän sitä enään edes muista miten meni. Koitan kaivella aivonystyröitäni ja kirjoittaa lyhyen koosteen viikonlopun kisoista.

Kampilla lauantaina ihan kohtalaiset radat. eka radalla jankattiin pariin kertaan pujottelua ja siitä tuli yliaikaa. Mutta sitten teimme "uramme" parhaan puomin kontaktin, kun pääsin juoksemaan puomin ohi ja koira pysähty just oikeaan paikkaan. Toiselta radalta tuli 10. Sunnuntaina ohjaaja oli pihalla kuin lumiukko. Eka rata tuotti vaikeuksia edes muistaa. Mitä siitäkin tulee, kun koko matkan miettii, että mihinkä mentiin seuraavaksi??? Toisella radalla mietin alkua, että miten menis ja menin sitten sillä huonomalla vaihtoehdolla. Siispä hylky siltäkin radalta.

Pasi ja Senta kipittivät neljä rataa. Taisi mennä niin, että molempien päivien eka radat olivat hieman kehnot, mutta toiset radat ihan hyvät. Hugo kisasi vain sunnuntaina tehden kaksi hyvää rataa. Eka radalla Pasi vain hukkasi hetkeksi esteen ja koiran ja siitä "rangaistuksena" hyl. Toisella radalla Pasi sitten kunnostautui tehden nollan sijoituksen ollessa 3. Pasilla ja Hugolla tällähetkellä kasassa 5 SM- nollaa ja meillä hurrrrjat 2.

Konstalle jouduin tänään tilaamaan ajan eläinlääkärille, koska on ripuloinut jo viikon. Maha reistaille aina joskus (onneksi ei hirveen usein) ja ei sitten mene ohi muuta kuin ell -käynnillä. Huomenna mennään sitten ottamaan pari mahaa rauhoittavaa piikkiä.

Kampi aloittaa nyt reilun 3 viikon agilityn totaalisen tauon. Hengähdetään tästä lajista ja aloitetaan ensivuoden puolla uudella innolla. Itse istahdaan ensiviikolla taas koulun penkille vuodeksi. Tuleekohan minusta ikuinen opiskelija??? Toivottavasti ei. Mutta nyt lähen äitin kanssa shoppaamaan.

-Pia-

Ei kommentteja: