keskiviikkona, tammikuuta 01, 2014

Vuodesta 2013 vuoteen 2014

Täytypä ihan tarkistaa, mitä sitä oli tullu kirjoitettua viime vuoden ekaksi postaukseksi ja pisti kyllä vähän hymyilyttämään :). Ei oo vuosi menny ihan suunnitelmien/tavotteiden mukaan, vaan ihanalla omalla painollaan :). Tärkeintä varmasti se, että kaikki koiruudet on olleet koko vuoden terveitä. Kampikin on ollut pirteä vanhus, vaikka selvästi näkö ja kuulo on heikentynyt. Olen kyllä todella kiitollinen jokaisesta päivästä, jonka saan papparaisen kanssa viettää.

Katsaus vuoden 2013 tuloksiin ja mietteitä vuodesta 2014:

Vipun kanssa rallateltiin evl:ssä 12 kisaa, joista 6×0 -tulos, 3×3 -tulos ja 3×2 -tulos. Kokemusta ja oppeja rutkasti taskussa, mutta paljon vielä myös kehityttävää vuodelle 2014. Agissa Vipu on kisannu viimeksi 25.8 ja taskussa kaksi 0 -tulosta. Aloittanee taas kisaamisen helmikuussa.

Haka -poika kävi kahessa näyttelyssä ja sai 1×eh ja 1×eri, sert. Toivottavasti tälle vuotta saadaan aikaiseksi käydä hieman useammassa näyttelyssä. Agissa on tapahtunut huimaa kehitystä, vaikka viralliset kisat on vielä käymättä. Selvästi agility on se Hakan laji, kun suhteellisen rauhallinen kotikoira syttyy agissa tykinkuulaksi :). Hakalle myös suunnitelmissa ekat hyppyratakisat helmikuussa. Toko on jäämässä Hakan ja minun väliseksi höpsöttelyksi. Noutoa treenaillaan omaksi iloksi, samoin seuraamista jne. Rally-Toko on uusi valloituksemme ja kunhan vaan minä saisin otettua lajista vähän enemmän selkoa, niin sitä vois sitten enemmän harrastella.

Kampi piti junnut aisoissa viime vuonna ja jatkaa tehtäväänsä varmasti edelleenkin. Toivottavasti Kampi jaksaa edelleen kulkea lenkillä mukana ja pysyy terveenä.

Toivon kaikille ihanaa yhdessäoloa ja paljon terveyttä vuoteen 2014!

Ei kommentteja: