sunnuntaina, marraskuuta 04, 2012

EVL:n korkkaus

Lauantaina käytiin Vipun kans korkkaamassa EVL periaatteella "katotaan missä mennään". Tiesin kyllä, että moni liike on vielä kesken/epävarma, mut halusin kokeilla vuoden kisatauon jälkeen millä mallilla liikkeet on kisafiiliksissä. Ihan mahtaava Vipun kans on kisailla! Tässä pisteet ja kootut selitykset. Liikkeet tehtiin muutetussa järjestyksessä:

Paikalla istuminen 2 min  9 1/2 * oli vähän nuuskutellut ilmaa

Paikalla makaaminen 4 min 0 * Oli jäänyt makaamaan jännittyneenä ja häntä pystyssä, kuin odottamaan, että kutsun luo tms. ja nousi istumaan heti kun pääsin piiloon. Istui sitten kuulemma 4 min kuin patsas :).

Seuraaminen 8 * muuten oikein mallikasta, mut lopussa jäi nuuskiin vähän maata ja jouduin antamaan lisäkäskyn.

Zeta 6 1/2 * Muuten ok, mut seisoi istumisen

Luoksetulo 0 * läpijuoksu, minä tomppeli tajusin vasta liian myöhään, et maahankin vois käskee.

Ruutu 9 * Meni hyvin ruutuun, mut liikkui eteenpäin seis -käskyn jälkeen ja meni aivan rajalla maahan.

Ohjattunouto 8 1/2 * merkki hyvä, kapulan nouto hyvä, mut väykytti kapulaa tullessa.

Metalli 0 * Heitin vinoon ja Vipu ei hypännyt hyppyä mennessä eikä palatessa. Tämä oli viimeinen liike ja olen tyytyväinen, että pystyi sen vielä tuomaan. Ja syy on totaalisesti harjoituksen puutteesta... en oo ollenkaan treenannut heittoja kolmesta metristä eikä Vipu oo noutanut metallia vinosta. Joten treenaamaan!!!

Tunnistusnouto 5 * joku Vipun mielestä ällöttävä haju oli lähtöpaikassa, koska en millään meinannut saada sitä perusasentoon. Lähti ravaamalla (yleensä laukkaa) kapuloille ja haisteli hyvin, otti oman, mutta ei taas pystynyt tulemaan sivulle.

Kaukokäskyt 0 * Kaket olis pitänyt tehä siitä samaisesta paikasta ja temppuroitiin heti perusasennon kans. Meni kuiteski maahan ja teki vaihot, tarvittiin vain muutama lisäkäsky, joten siitä pistemenetykset.

Paljon hyvää oli tässä kokeessa ja kannatti ehottomasti käydä, vaikka keskeneräisiä oltiinkin. Nyt tiedän taas mitä me treenaillaan. Seukki kerralla aijon ehottomasti kokeilla pitää Hakaa kentän reunalla, jos vaan mahollista. Katotaan tuoko se Vipuun lisää virtaa, vai meneekö kuppi nurin. Vain kokeilemalla se selviää.

Ei kommentteja: