torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Kadonneen pullapussin arvoitus

Viime viikolla meiltä katosi pullapussi työpäivän aikana. Pasi paisteli edellisenä iltana 9 kpl pakastepullia ja siitä tuli syötyä muutama heti tuoreeltaan. Loput sitten laitettiin tiskipöydälle odottelemaan seuraavaa herkutteluhetkeä. Seuraavana päivänä työpäivän jälkeen herkutteluhetkelle olis ollut tilausta, mutta MISSÄ PULLAT?!? Eipä löytynyt pöydältä! Jaahas, olisiko pikku Haka -varas taas ollut asialla ja mutustellut pullat parempiin suihin? Niinpä sitten pussia etsimään joka nurkasta, mutta ei jälkeäkään pussista. Olisiko sittenkin niin, että pullat olisi vahingossa sujahtaneet jääkaappiin / pakastimeen / kuiva-ainekaappiin? Ei löytynyt mistään.

Epäilys siitä, että Haka olisi pistellyt pullat pussineen päivineen alkoi tuntua todellisimmalta. Samassa heräsi pelko, että pussi tukkisi suolen tms. ja kyttäsin koiria koko illan sydän syrjällään. Mutta yksikään koiristä ei näyttänyt koko iltana siltä, että jotain epämääräistä mahassa möyrisi .

Vieläkään ei ole kyseisten pullien arvoitus ratkennut... ja taitaapi jäädäkin ratkaisematta, sillä eihän nuo koiruudet ainakaan salaisuuttaan paljasta.

En se minä ainakaan ollut

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

On jäänyt jokunen kerta väliin täällä blogissa käynneissä ja tänne on tullut sillä välin taas niin hienoja kuvia ja videoita, että voi pojaat! Aivan ihania!
Aurinkoista kevään jatkoa! (onhan tää jo kevättä, onhan?)

Pia kirjoitti...

Kiitos Jassu, sulta tulee aina niin ihania ja piristäviä kommentteja tänne :).

Tottaha toki on kevät :)! Mitä ihaninta kevään jatkoa myös teidän porukalle!