lauantaina, marraskuuta 05, 2011

Pikkumies McGyver

Taidetaan vaihtaa Haka Hakkaraisen nimeksi Houdini tai McGyver, sen verran kekseliäs kaveri näytää olevan. Ainakin, jos kyseessä on portin läpi tuleminen.

Koirat ovat joutuneet olemaan viime viikolla sellaisia 3 tunnin keskenään päivällä ja Haka on eristetty pesuhuoneeseen turvaportilla ja kompostiverkkoviritelmällä, koska huomasimme, että turvaportin raoista Haka tulee läpi mennen tullen. Vaan eipä sitä pidätellyt kompostiverkkokaan, vaikka kolmannella kerralla sidoin verkon kiinni porttiin niin lujaa, että ajattelin Hakan loukkaavan itsensä, jos yrittää tulla läpi. Niin vaan Houdini oli eteisessä vastassa, kun tulimme kotiin... miten se sen tekee, niin sitä voimme vain arvailla. Paras kommentti tuli kyllä työkaverilta, jonka teoria oli, että Vipu tietysti nostaa pikkukoiran niskasta portin toiselle puolelle :D. Nyt sitten pikkukaveri sai tahtonsa läpi ja viettää päivät samassa tilassa isojen poikien kanssa.

Enpä kyllä toisaalta voi pitää tuota Vipua kovin isona, sillä nyt se painii Hakan kans myös sisällä ja Vipu on se, joka vetää rallia ympäri kämppää ja ryttää kaikki matot. Ihanaa, kun veljeksistä on seuraa toisilleen, mutta ei ole kauheen mukavaa leikkiminen pienessä tilassa.

Ihania luonteenpiirteitä alkaa Hakasta löytyymään. On suhteellisen rauhallinen ja osaa hyvin rauhoittua häkkiinsä. Taistelutahtoa löytyy kuin pienestä kylästä, ärripurraa jo vetoleikeissä. Ei pienistä asioista hetkahda ja isot pojat on suuria IDOLEITA, kun ne osaa nostaa jalkaa ja kuopia maata :) ! Ihanaa tutustua tähän uuteen perheenjäseneen!

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Houdinien sukua se on, isänä yks ja emänä toinen ja pojasta vielä polvi paranee ;)

Ihanaa, että Vipu on löytänyt sisäisen isoveljensä ja upean leikkipuolensa :)