perjantaina, huhtikuuta 22, 2011

Kännykän testailua ja tokoilun iloja :)!

Houkuttelin Pasin hankkimaan uuden kännykän, vanha kun oli jo aikansa elänyt. Taka-ajatuksena mulla oli tietenkin saada parempi "taskukamera & -videokamera". Aika monesti känny on ollutkin käytössä. Kiva kun saa kuvattua treenejä ja kisoja, ne on usein hyvin opettavaisia :).

Viime viikonlopun kisoista siis napsahti yksi nolla ja video siitä alla. Kisojen kohokohta oli kyllä se, et jokaisella radalla oli huiput kontaktit :)! Puomi tosin voisi olla hieman nopeampi, mutta kaikkeahan ei aina voi saada.Ja ai että tokoilu maistuu nannalta tällä hetkellä :). Vipu on niin hyvässä vireessä ollu ainakin 8 viimeisintä kertaa. Pakko nauttia nyt, kun tiedän/pelkään, et jossain vaiheessa tulee taas takapakkia. Treenikaverit kyllä väittivät, että minä olisin jotenkin erilainen ja rennompi ja siksi koira olisi mukana. Mutta kyllä kierre on toisin päin, että koira on mukana ja siitä johtuen minä rennompi. Oli miten oli, niin nautin nyt täysin siemauksin yhteistyöstä ja ulkona treenaamisesta.

Ja lähen siis nauttimaan lenkkeilystä, kuvaamisesta ja tokotreeneistä tonne upeaan ilmaan! Ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

-Pia-

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Upea rata Vipulla ja Pasilla jälleen!