perjantaina, huhtikuuta 01, 2011

Äksöniä

Laahaa aika pahasti perässä nämä päivitykset... mut koitetaan ottaa vähän kiinni.

Sunnuntaina Pasi starttasi Vipun kanssa kolmen startin verran aksaa. Paljon en radoista osaa sanoa, ko en ite paikalla ollut. Huomattavaa edistystä oli havaittavissa tulospuolella, sillä hylly -putki katkesi :). Ensimmäiseltä radalta tuli hyl 10 putkeen viennissä, kun Vipu lähti Pasin ohjaukseen mukaan. Muuten rata meni kaikin puolin ok.

3A tuomari Marjo Heino

Toiselta radalta upeasti nollavoitto! Rata oli aika haastava, sillä aika vähän missään säkäluokassa tuli nolla tuloksia.

3B Tuomari Marjo Heino
Viimeiseltä radalta palattiin ns. ruotuun, kun pari nappasi sen jo yleiseksi käyneen kolmikirjaimisen pussi -putki yhdistelmästä. Tältä radalta on päivän ainut video. Pientä hipsuilua nähtävissä, mutta hienosti onnistuneita takaaleikkauksia (mitkä ei oo Pasille olleet koskaan helppoja).


Toko maistuu taas nannalta :)! Monta viikkoa on reeneissä ollut mukana ihanan intopiukee partasuu, jota ei oo tarttenu liiemmin motivoida :)! Heti vaikuttaa, et jaksaa huomattavasti paremmin itekkin treenta. Tunnari on mennyt harppauksin eteenpäin, kun jätettiin turhat apuvälineet pois ja annettiin koiran oikeesti tehdä töitä. Kiitokset kaikista vinkeistä kuuluu meidän tokoporukalle... mitä tekisinkään ilman teitä :)! Vieläkö muistaisin ite antaa koiran rauhassa tehä töitä, ilman että paineistan sitä...

Seuraaminen ja käännökset on myös menneet eteenpäin, toivottavasti nyt pysyvästi :)! Metallissa ja kakeissa meillä on vielä PALJON työtä... mutta joskus kirjotan niistäkin, et mahtavalta näyttää :)!!

Molemmat koiruudet saivat viime perjantaina hieronnan. Kampi paappa oli kokonaisuudessaan ihan jumi :(. Urheasti papparainen nautti vaan käsittelystä ja lopussa silmät jo painui kiinni rentouden merkiksi. Onneksi selkä näytti käsittelyn jälkeen huomattavasti paremmalta ja koko pappa rennommalta.Vipulla ei ollut mitään ihmeellistä, vähän etuosa jumissa, mutta sekin aukesi helposti. Onkin se sellainen kumiukko, joten en ihmettele vaikka ei jumeja ollutkaan. Molemmille tilattiin vielä uudet ajat muutaman viikon päähän.

Eipä meillä tämän kummempaa äksöniä ole ollut. Tavallisen tapahtumarikasta arkea :)! Mutta onneksi nyt on viikonloppu, siis nauttikaamme siitä!

-Pia-

Ei kommentteja: