perjantaina, maaliskuuta 19, 2010

Kuulumisia viikon varrelta

Mistähän sitä alottas, kun kaikenlaista pientä puuhastelua on ollut. Alotetaanpa vaikka litiläteistä. Pasi on saanut hyvän vireen päälle ja on ajellut ahkerasti hallille monta kertaa viikossa treenailemaan kontakteja Vipulle. Hyvin kuulemma kontaktit sujuu treenitilanteissa, sitten kun vaan ne saisi siirrettyä kisoihinkin. Ratatreeniä Vipu saa treenata kerran viikossa Marin ja Mikon ohjauksessa ja sieltä pari tuleekin aina hiki päässä ja rättipoikki kotiin. Hyvä, hyvä :)!

Tokoilut on ollut myös hyvässä vauhdissa. Kampi ensin temppuilee ja Vipu sitten hioo liikkeitä. Tuntuu siltä, että nyt alkas liikkeet olla kisakunnossa. Tekis siis mieli ilmottautua kisoihin, mutta vielä pitää saada varmistusta asiaan ennen ko uskallan.


Vipu hullaantui kevätkeleistäKampi kävi eilen 9 -vuotis terveystarkastuksessa. Oikeestaan epäilin että Kampilla olisi vanhan herran vaivoja eli eturauhastulehdus, kun niin ylenpalttisesti nartut kiinnostivat, mutta ei vaan ollutkaan. Itseasiassa Kampi oli terve kuin pukki :)! Sydän pamppaili normaalisti ja hampaat olivat hyvässä kunnossa. Nyt on hyvä porskuttaa kun tiedetään missä mennään :)! Herra käyttäytyi vastaanotolla niin viilipyttymäisen hienosti, että oikein sai erikoismaininnan luonteestaan :). Omistajan mieltä tietysti lämmitti moinen maininta!

-Pia-

Ei kommentteja: