sunnuntaina, maaliskuuta 07, 2010

Kevät keikkuen tulevi ja kisaraporttia

Ollaan nautittu aikas upeista keleistä. Auringon paistetta, pikku pakkasta ja lintujen viserrystä. Mikäs sen mukavampaa kovien pakkasten ja pimeiden aikojen jälkeen. Harmittaa kuitenkin, kun ei päivällä päästä metsään. Vaunujen rahtaaminen kelkkauralle on suorastaan mahdotonta. Kauheesti himottas ostaa KeVelle rinkka, jotta metsälenkitkin onnistuis sekä talvella että kesälläkin. Hyvät rinkat vaan on kovan hintaisia, joten täytyy syöttää ensin hieman possua. Ennen rinkkaa tehdään metsälenkkiä mummolassa odottamassa olevalla pulkalla.

Viikonloppuna Kampi ja Vipu kisailivat seuramme skapoissa. Kelit hieman vaihtelivat lauantaina, päivällä ihana auringon paiste ja illalla auringon laskeuduttua pakkasta -18. Kotiin tuli aika kylmissään olevaa porukkaa, mutta onneksi saunan lämmössä pystyi sulattelemaan varpaita. Kampille radoilta vitonen ja hyl. Vitonen keinun ylösmenolta, hyl rata oli ollut melkoista kaaosta. Vipulle eka radalta 10 ja yliaika, hyppyradalta vitonen riman pudotuksesta.

Tänään koko perhe pakkautui autoon ja matkasi kisapaikalle, vain Vipu starttasi. Eka radalta hyl kolmesta kiellosta ja toiselta radalta vitonen kiellosta. Edelleen Vipun kontaktit on epävarmat. Ihan liian vähän kontaktitreeniä, joten Vipu ei tiedä mihin pitäisi tulla. Raasupetteri jää varmuuden vuoksi puoleen väliin alastuloa odottamaan ohjausta oikeaan paikkaan.

Olipa kiva fiilistellä kentän laidalla, vaikka kylmä meinasi tullakkin. KeVekin harjoitteli tulevia vuosia varten katselemalla välillä kisasuorituksia. Väsymys kuitenkin voitti kannustajan ja vaunupäikkärit kutsuivat.

-Pia-

1 kommentti:

PirkkoR kirjoitti...

Suffeleita ei siis keskiviikkona ole tiedossa:-)

Mutta nautitaan kevään tulosta!