torstaina, helmikuuta 04, 2010

Ei hassummat kisat

Kannatti vissiin pohtia parin takapakkia oikein hartaasti, sillä heti meni viikonlopun kisat paljon paremmin. Lauantailta eka radalta hyl, toiselta nollavoitto! Eka radalla Pasi jäi armotta jälkeen keinulla, kun Vipu karkas kontaktilta ja siitä takaakierto oli tuhoontuomittu juttu. Toinen rata oli asenteeltaan ja ohjauksellisesti aivan eri luokkaa. Niin varman näköistä menoa ja tuloskin oli sen mukainen. Ainoana miinuksena hidas puomin kontakti.

Sunnuntaina meni vielä lauantaita paremmin. Eka radalta 5 riman pudotuksesta. Radalla oli kyllä pari melkoista kaarrosta, joista toisessa niin alkeellinen ohjausvirhe, että ihmettelin ääneen missä sitä oikein treenaamassa käydäänkään :)! Noh, sattuuhan sitä paremmissa piireissäkin ;)! Toisella radalla taas hyvän näköistä menoa tuloksena nolla ja 1.

Videolta katottuna Vipun liikkuminen näyttää TOSI hyvältä. Hyppää tosi hyvin ja takajalat nousevat kevyesti. Muutenkin Vipun meno näytti siltä, että se on saanut paljon itsevarmuutta radalle, lukee tarkasti ohjausta ja uskaltaa tulkita liikkeen nopeasti. Näin nyt ainakin tällä kertaa :).


"Oon mä tokoillukki :)"

-Pia-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hyvä Vipu ja Pasi!

Kipa kirjoitti...

Greta haastaa Kampin ja haastehan löytyy blogistamme :)