keskiviikkona, elokuuta 14, 2013

Nuusk, nuusk tokokokeessa

Eilen oltiin Okk:n tokokokeessa. Pientä jännitysmomenttia toi parit rankat ukkoskuurot ennen koetta. Vielä 5 min ennen koetta satoi rankasti, salamoi ja jyrisi kunnolla. Pilvistä kyllä näki, että on vain kuuroja, ja onneksi sadekkin loppui just ennen kokeen alkua. Tuskinpa olisi tullut lähdettyä koiraa kiusaamaan rankkasateeseen. Me oltiin evl:n eka koirakko.

Istuminen 2 min  9 ( meni nyt loistavasti!)
Makaaminen 4 min 7 ( kaks käskyä maahanmenoon ja hidas istumaan nousu)
Vapaana seuraaminen 7,5 ( hitaassa taas kerkes nuuskutella, sivuaskeleet huonot )
Zeta 6,5 ( ei istunut ja maahan meni hieman hitaasti)
Luoksetulo 5 ( hyvä seisominen, maahan valui ja tartti toisen käskyn)
Ruutu 0 ( ei lähtenyt millään merkille, kävi haahuilemassa ja haisteli maata. Ei lähteny merkille, vaikka otin pannasta kiinni ja yritin usuttaa)
Ohjattu 0 ( Sama homma, ei inahtanutkaan merkille ????)
Tässä vaiheessa meinasin lopettaa koko homman kesken, kun näin, ettei Vipu oo yhtään kartalla. Päätin vielä kokeilla metallin ja onneksi kokeilin. Vipu syttyi metallista ja teki loput liikkeet hyvällä vireellä.
Metalli 9 ( uskomatonta, miten ennen niin inhokki metallista on tullut sille kiva liike!!! Ruoalla on ihmeellinen vaikutus oppimiseen)
Tunnari 9 ( kapulassa oli kaksi hampaanjälkeä, joista piste pois! )
Kaket ( tuplakäsky ekaan maahanmenoon, muuten meille tosi hyvät )

Kotimatkalla soitto ystävälle valoitti asiaa, miksi Vipu on tuolla kentällä niin kuutamolla. Onko se nyt niin suuri ihme, jos samalla kentällä saa treenata juoksuiset nartut agia ja tokoa. Vipu kun on aina ollut sellainen hormoonihirviö, joka on sen suurin haitta tokossa. En tiijä auttaako asiaan enää yli 6 -vuotiaan pallien poisto? Taas on yks kenttä meillä kisapoikotissa ja täytyy alkaa miettimään tarkemmin noita kisapaikkoja. Vai pitäskö alkaa treenaan juoksunarttujen seassa, niin siedättyisköhän tuo ;)??
 
kuvat: 
H. Heiskala

Ei kommentteja: