tiistaina, syyskuuta 14, 2010

Punaista lankaa etsimässä

Viikonloppu oli täynnä aksaa, sillä Pasi kisaili Vipulla neljä kisaa ja KeVen kans olin mukana nauttimassa fiiliksestä. Lauantaina olikin hyvä ilma, sunnuntaina huomattavasti harmaampi. Ei voi muuta sanoo, kuin että on tuon Keven kanssa helppo kulkea... ainakin vielä ;)! Tuomarina kisoissa oli Seppo Savikko, joka olikin tehnyt mukavan haastavia ratoja, ainakin radan reunalta katottuna ;).

Eka rata oli perusrata. Alku oli, voisi sanoa, mielenkiintoinen ;). Aita - rengas -suora putki - pujottelu. Pasi uskalsi mennä vastaanottamaan Vipua pujottelun alkuun ja hyvin ohjaus onnistuikin. Tosin Vipu ei jarruttanut yhtään :)! Yksi rima tippui puomin jälkeisessä käännöksessä, puomin juoksukontakti ja viimeisen esteen ohitus, muuten rata oli hyvän näköistä yhdessä tekemistä.


Toinen rata oli myös perusrata, jossa heti alussa välistäveto ja sen jälkeinen ohjaus onnistui hyvin. Suoran putken jälkeen Vipu vähän kyseli suuntaa, mutta jatkoi siitä sujuvasti eteenpäin. Lopun sarjahyppysysteemi olisi voinut mennä tiiviimminkin, mutta taas ohjaus ja meno oli hyvää yhdessä tekemistä. Tältä radalta voittonolla!
Sunnuntaina järjestin sitten heti alkuun jännitystä Adeinan elämään. Niin kun hän ei jo muutenkin jännittäis tarpeeksi kisoja :P! Lähettiin lämmitteleen koiria läheiselle pururadalle ja suunnaksi valitsin reitin, jonka luulin tietäväni miten menee, mutta jota en ollut koskaan mennyt. Rupateltiin lenkillä niitä näitä ja aina välillä puheltiin, että pitäiskö kääntyä takaisin. Aina sanoin, et kohta pitäis tulla se tienhaara, josta päästään takaisin kentälle. Vaan ei tienhaaraa näkynyt eikä kuulunut. Kun näkyviin tuli Neste, niin mulle iski paniikki. Hukassa oltiin totaalisesti. Ei muuta kuin juoksujalkaa takaisin päin. Matkalta soitin Pasille, et mikä kentällä on tilanne. Radan rakennus käynnissä, joten ei hirveetä paniikkia. Käveltiin sitten loppumatka ja kuinka ollakkaan rataesittely oli ollut ja mennyt kun päästii perille. Onneksi tuomari antoi Adeinan käydä tutustumassa rataan. Mitä tästä opimme, jospa pysyisimme vaan tutuissa maastoissa lenkillä ainakin ennen rataesittelyitä :)!

Sunnuntain radat eivät menneet Pasilla ja Vipulla niin hyvin kuin edellisenä päivänä. Eka radalta 10 ja toiselta hyl. Molemmat radat olivat kuitenki hyviä niin vauhdiltaan kuin irtoamiseltaankin. Kiitos Adeinalle ja Vesalle videoista, jospa me joskus saatais päivitettyä itellekkin digivideokamera.

-Pia-

Ei kommentteja: