perjantaina, lokakuuta 16, 2009

Aika viilettää

Viikko taas vierähti... Huh mitä vauhtia aika menee, ei voi muuta kuin ihmetellä mitä kaikkea tässä on tapahtunut...


Kampi nauttii marjoista

Vipu, meidän pieni ikuinen kakaramme, sai neljä suloista lapsosta. Nii-in, siis tuo kakarahan on jo isä! Vaan edelleen kuitenkin se sama kujeileva pikkuriiviö. Lapsoset kävivät silmäpeilauksissa ja kaikki saivat pentuterveet papperit. Kohta pennut jo lentävät pesästään uuteen ihmeelliseen maailmaan. Huh, kuin aika viilettää!!!


Vipu poseraa

Aika viilettää myös koulutusrintamalla. Syksy on jo pitkällä, mutta ollaanko edistytty tokopuolella? No, ainakin noudosta olen SUPER -tyytyväinen! Pureminen on vähentynyt minimiin. Sitä kun muistaa ottaa harvakseltaan, niin hyvä tulee! Muissakin pikkujutuissa ollaan päästy eteenpäin, vaikka aika kiitääkin hirveetä kyytiä!

Entäs sitten meidän KeVe? Ikää jo hirmuiset 3,5 kk! Mahalta mennään jo selälleen, ei siis aikaakaan kun päästään jahtaamaan koiria :)! Kädet tarttuvat jo esineisiin ja kaikenlaisia kiinnostuksen kohteita löytyy (voi koira parkoja :)). Neiti nauttii selvästi omasta äänestään ja selittää jo paljon asioita (tullut isäänsä :)). Ihan mahotonta kyytiä mennään...Kesä meni, syksy tuli ja kohta on Joulu... aika kiitää vaan. Sitä ennen kuitenkin sunnuntaina agikisat molemmilla koirilla. Josko nyt niitä nollia sais?!?

-Pia-

Ei kommentteja: